Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen hosszú a Facebook...

Miért ilyen hosszú a Facebook üzenetre reagálási ideje?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, akinek ha írok, egy pár óra múlva látom, hogy elolvasta, de nem válaszol rögtön rá. Kb. eltelik egy fél nap és csak utána. Ez valami női taktika?

2014. okt. 26. 20:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Vagy csak ennyire nem érdekled. :P
2014. okt. 26. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak akkor ért rá?
2014. okt. 26. 20:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Szarik a fejedre:D
2014. okt. 26. 20:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy fel van törve a fiókja. Én pl. meg sem kapom az üziket. Az ismerőseim tudják, hogy inkább hívnak, ha nem reagálok.
2014. okt. 26. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
*ha nem reagálok szinte azonnal.
2014. okt. 26. 20:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem, válaszolni szokott, csak később. Érdeklem, csak még nagyon az ismerkedés elején vagyunk, személyesen még nem is beszéltünk.
2014. okt. 26. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:

* válaszolni szokott, csak később.

Nem tudhatod, hogy ő válaszol-e.

Jobb a telefon. A kapcsolat elején szánd rá a pénzt és időt.Sok pitiáner ember tevékenységét tudod igy blokkolni.Főleg kapcsolat elején.

2014. okt. 26. 20:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én is sokszor vagyok úgy, hogy kapok egy üzenetet, elolvasom, de egyszerűen nincs időm vissza írni, mert pl. éppen fürdök közben, vagy tételt dolgozok ki, vagy akármi, és tényleg általában -ha nem életbe vágóan fontos- később írok vissza. Mert ha meg egyből vissza írok megint ír, aztán megint, aztán meg már egy órája facebookon ülök, megtanulva/kitakarítva meg még nincs. 9.-ben pl. ezért romlott meg az átlagom, mert 'jujj írtak fb-n gyorsan írok, közbe írt a másik is, neki is írok'...

Tehát erről leszoktam. De felnéznem meg muszáj, mert pl. a tanárok oda rakják fel a tananyagot, hogy aki nem volt ott könnyebben bepótolja. Tehát szerintem semmi jelentősége.

2014. okt. 26. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem van egy barátnőm, aki nem rég mesélte, hogy napközben mindig csak elolvassa az üzeneteket, és csak este van ideje válaszolni rájuk (ha nem felejti el). Azóta gyakrabban kell neten kommunikálnunk, és észrevettem, hogy tényleg így van. Nem kell semmi komplikáltat belelátni :)
2014. okt. 26. 21:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Ragaszkodj a személyes telefonbeszélgetéshez. Mert itt pl. megjelent az egyik személy aki nekem csinálja a műsort.
2014. okt. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!