Miért ilyen hosszú a Facebook üzenetre reagálási ideje?
* válaszolni szokott, csak később.
Nem tudhatod, hogy ő válaszol-e.
Jobb a telefon. A kapcsolat elején szánd rá a pénzt és időt.Sok pitiáner ember tevékenységét tudod igy blokkolni.Főleg kapcsolat elején.
Hát nem tudom, én is sokszor vagyok úgy, hogy kapok egy üzenetet, elolvasom, de egyszerűen nincs időm vissza írni, mert pl. éppen fürdök közben, vagy tételt dolgozok ki, vagy akármi, és tényleg általában -ha nem életbe vágóan fontos- később írok vissza. Mert ha meg egyből vissza írok megint ír, aztán megint, aztán meg már egy órája facebookon ülök, megtanulva/kitakarítva meg még nincs. 9.-ben pl. ezért romlott meg az átlagom, mert 'jujj írtak fb-n gyorsan írok, közbe írt a másik is, neki is írok'...
Tehát erről leszoktam. De felnéznem meg muszáj, mert pl. a tanárok oda rakják fel a tananyagot, hogy aki nem volt ott könnyebben bepótolja. Tehát szerintem semmi jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!