Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy facebook-letiltásból miért lesz néha hosszú évekig elhúzódó real-life kapcsolatmegszakítás?
Volt már olyan, hogy mondjuk hajtottam egy lányra 2-3 évvel ezelőtt, úgy döntött, hogy mégsem folytatja velem és inkább letiltott, hogy ne zavarjak bele a harmóniájába.
Persze ez így is marad ilyenkor és jobb esetben soha többet nem beszélsz az illetővel. Ilyenkor vettem észre azt, hogy 2-3 év múlva, amikor már mindketten megkomolyodtok, és eszedbe jut valami, mondjuk valami sport amihez értett és szívesen kikérnéd a tanácsát, emiatt a serdülőkori hülyeség miatt nem áll veled szóba.
Egy ismerősömmel, akivel 8 évig tartottam a kapcsolatot, ez a facebook tiltás olyan szinten elfajult, hogy 3 évet vártam, hogy lecsendesedjen és továbbra sem "kíván" beszélni velem pedig ő maga sem tudja miért szakadt meg a kapcsolatunk anno.
A falra mászom ettől az egésztől. Hogyha valaki nem az ismerősünk a facebookon, az közveszélyes pszichopata idegen? És ha még nem az, azzá nyilváníthatjuk egy rossz pillanatunkban megejtett tiltással?
Bevallom azóta soha nem láttam azt a gyerekkori ismerősömet és egy percet sem beszéltem vele, 3 év után tegnap próbáltam vele újra felvenni a kapcsolatot, de az ismerősnek vissza nem jelölésből egy újbóli tiltás lett. A barátja megígérte, hogy beszél még vele, de szerintem semmi esély.
Ráadásul olyannyira szar ez a direkt elzárkózás, hogy még vele is álmodtam az éjjel.
Fészbúk...Nem unjátok még?
Itt a gyakorkikérdések, sokkal jobb mint a fészbúúúk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!