Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent ha egy lány ezt csinálja? (Többi lent) (Kicsit hosszú)
16F
Leírok mindent...kezdem az elejétől!
Még tavaly tél elején volt...mikor megláttam:D nagyon tetszik most is
Na szóval, rákerestem facen, csak pár hónappal fiatalabb nálam, kiderült hogy egyik új lány ismerősöm nővére, bejelöltem mert gondoltam hogy a húgát ismerem, így már őt könnyű lesz, de nem találkoztam a húgával szóval ennyit erről
Még mindig ismerősöm facen, nem tudom hogy ez az alábbi esetek előtt vagy után volt, erre már nem emlékszem
Kiderítettem melyik napokon láthatom és úgy maradtam tovább a városban, a buszpályaudvaron
Mikor ott voltam a közelében akkor folyamatosan forgolódott, mindig rám rám pillantgatott, mikor észrevettem azonnal előre is fordult, volt hogy zavarjában a cipője orrát nézte, haját tekergette, simogatta
Én persze szokás szerint nem mertem sose lépni, pedig nem ritkán láttam egy hónapba
Egy héten többször maradtam bent a városba fagyoskodni csak azért hogy láthassam, emlékeztek milyen durva tél volt...de egy idő után nem jött
Én meg még hetekig fagyoskodtam, hogy hátha majd jön de nem
Lehet hogy egy idő után beleunt abba hogy nem lépek, 2 hónap múlva lett is egy pasija
És ez után hónapokig egyáltalán nem is láttam ezt a lányt
...na ideértünk a jelenbe
Annak ellenére hogy van pasija mindig engem figyel, akkor is mikor a srác vele van, persze akkor óvatosabban (sokszor csak röhögök szegény srácon hogy azt se tudja mi van körülötte)
Mondjuk én se tudom hogy most mi van!
Segítsetek...várom a válaszokat:)
Ezt a történetemet most írtam le a legrészletesebben:D
durva tél?
idén le lett tudva 3 hónap alatt,kimondottan enyhe tél volt.
a 2012-13as tél na az durva volt fél évig tartott.
máskor a kukkoláshoz vegyél fel jégeralsót majom gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!