Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy nőnek sosem szabad kimutat...

Egy nőnek sosem szabad kimutatni a gyengébb, érzelmesebb oldalunkat, különben fekve is belénk rúgnak és megforgatják a hátunkban a kést; ki ért velem egyet?

Figyelt kérdés

Férfiasnak kell lennünk, határozottnak, asszertívnek, erősnek, tökösnek. Például ha szakítunk az előző barátnőnkkel, fittyet hányva rögtön tegyük túl magunkat rajta. Nem árt az sem, ha közben egyszerre több nőnek csapjuk a szelet. De akkor is legyünk férfiasak, ha egy hatásvadász romantikus filmet nézetnek meg velünk, amibe véletlenül beleéljük magunkat. Keménynek kell lennünk, nem szabad leadni, lesüllyedni az érzelmes szintre. Ha a párunk linkel nekünk egy érzelmes kóbor kutyusos videót, nem szabad elérzékenyülnünk. Ha elárasztanak bennünket mindenféle érzelmi záporral, szívósnak kell lennünk, vicceljük el, nem szabad leereszkedni hozzájuk. Ha hozzánk bújnak, szorítsuk magunkhoz határozottan, mutassuk meg nekik, hogy mi vagyunk az ő prominens védelmezőik, de ne kezdjünk el túlságosan gügyögni, túlságosan pátyolgatni, kényeztetni őket. A szeretkezés ugyan nem tartozik ide, sőt, igazából nem is ez a lényeg, de nem mehetek el mellette megemlítés nélkül; szóval közben ne legyünk túl gyengédek, tapintatosak, hanem határozottan, erőt sugározva csináljuk, amit csinálnunk kell.

És hogy miért? Mert a nők azonnal ellenünk fordítják a gyenge pontjainkat. Viszont ha nem adjuk a kezükbe az ütőkártyákat a gyengeségeinkről, az érzelmességeinkről, hosszú-hosszú évtizedekig, vagy akár egy életen át tartó kapcsolat lesz a jutalmunk.

Tapasztalat, drága hölgyeim, tapasztalat! Szeretnék reménykedni a lehetetlenben, hogy ti nem vagytok képesek visszaélni a férfiak "elgyengülésével", csak sajnos ez nekem - és talán sokadmagunknak - már nemigazán megy.

2014. okt. 26. 20:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Irritálsz.
2014. okt. 26. 20:42
 22/32 A kérdező kommentje:

#20: Nem cuki kiskutyás volt, hanem például ez: https://www.youtube.com/watch?v=yg99wKDJFpM

Ha érzelmes férfi lennék, most azt írnám, megkönnyeztem, de mivel erős férfi vagyok, csak annyit mondtam a videóra, hogy "nagyon szép, nagyon jó", és ennyi.

2014. okt. 26. 20:42
 23/32 A kérdező kommentje:
#21: Nem kell bejönni ehhez a kérdéshez! Probléma volt, nincs!
2014. okt. 26. 20:43
 24/32 anonim ***** válasza:

végre valaki

engem is rohadtul!

te egyáltalán nem vagy kemény meg semmi,egy gyenge ember vagy,aki álkeménységgel akar nőket megtartani,eladod magad b+ egy riherongy kegyeiért,hogy emberszámba vegyen,te könyörögsz másoknak.

és ez szégyen!,úgyis kibukna milyen vagy.

2014. okt. 26. 20:48
 25/32 A kérdező kommentje:
#24: Persze-persze. :) Emberszámba? Nos, az érzelmesebb (de még mindig nem a nyálasokról beszélünk) férfiakat miért nem veszik emberszámba? Drága jó aranyapám, fejtsd ki szépen, ha már letorkolsz.
2014. okt. 26. 20:50
 26/32 anonim ***** válasza:
A "tündér" vagyok. Néztem a videót, meg láttama kommentet és összeállt a kép: én téged iismerlek :D Vagy legalábbis nagyon ismerős a jellemed. Amúgy a Hatsi c. film sokkal meghatóbb. Ne játsz szerepeket annyit tanácsolnék!!
2014. okt. 26. 20:57
 27/32 anonim ***** válasza:

Ezt a videót még én sem bírom egyáltalán végig nézni sem, annyira nyálas. Még jó, ha egy férfi nem olyan, hogy elérzékenyül egy ilyen hatásvadász videón... :D

Különben nem rokon halálára gondoltam, hanem hétköznapibb problémákra.

"tartanunk kell egy bizonyos távolságot"

Ha távolságot akar tartani, akkor azt mondanám, hogy nem muszáj kapcsolatban lennünk, ha egyáltalán nem találkozunk és nem beszélünk a jövőben, az egy elég jó távolság, nem? Nekem nem kellene olyan férfi hosszútávon, aki abszolút elzárja az érzéseit előlem.

2014. okt. 26. 20:57
 28/32 A kérdező kommentje:

#26: Egészen biztos, hogy nem ismersz. :) Nem nézek ilyen filmeket, habár van egy kiskutyám, és az embereknél sokkal értékesebbnek tartom őt. Viszont soha nem fogom rávenni magam, hogy megnézzek bármilyen romantikus filmet, vagy olyat, amilyen például a Hachi is. Nem szerepjátszásról szól ez, egyszerűen nem engedünk a ridegségből.

#27: Butaság! Méghozzá azért, mert szemen köpöd - az olyan férfit, aki megnyílik neked - bármikor a jövőben, legyen az akár a legjelentéktelenebb okok miatt kirobbant konfrontáció is.

2014. okt. 26. 21:09
 29/32 anonim ***** válasza:

én segítek látod, ne hallgassál itt senki másra.

nem vagy kemény ne akarj az lenni,mert elpusztulsz.

Tartást vigyél magadba,de ne akarj kemény lenni ha nem vagy.

aki nem becsül meg azzal miért foglalkozol,dobd át az üvegen és köpjél rá.

különben meg ha kinyuvad a barátnőd ,apja meg anyja az csak jó lehet,

minél kevesebb érzelem köti máshoz,annál inkább a tied.Neked meg ez kell,úgyis csak nem látod meg magadtól.

2014. okt. 26. 21:10
 30/32 anonim ***** válasza:

Lehet valaki egyszerre férfias és érzelmes is. Meg kell találni a középutat.

Inkább arra kell odafigyelni, hogy nyafogó, sértődős hisztikirálynők ne legyetek.

2014. okt. 26. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!