Egy nőnek sosem szabad kimutatni a gyengébb, érzelmesebb oldalunkat, különben fekve is belénk rúgnak és megforgatják a hátunkban a kést; ki ért velem egyet?
Férfiasnak kell lennünk, határozottnak, asszertívnek, erősnek, tökösnek. Például ha szakítunk az előző barátnőnkkel, fittyet hányva rögtön tegyük túl magunkat rajta. Nem árt az sem, ha közben egyszerre több nőnek csapjuk a szelet. De akkor is legyünk férfiasak, ha egy hatásvadász romantikus filmet nézetnek meg velünk, amibe véletlenül beleéljük magunkat. Keménynek kell lennünk, nem szabad leadni, lesüllyedni az érzelmes szintre. Ha a párunk linkel nekünk egy érzelmes kóbor kutyusos videót, nem szabad elérzékenyülnünk. Ha elárasztanak bennünket mindenféle érzelmi záporral, szívósnak kell lennünk, vicceljük el, nem szabad leereszkedni hozzájuk. Ha hozzánk bújnak, szorítsuk magunkhoz határozottan, mutassuk meg nekik, hogy mi vagyunk az ő prominens védelmezőik, de ne kezdjünk el túlságosan gügyögni, túlságosan pátyolgatni, kényeztetni őket. A szeretkezés ugyan nem tartozik ide, sőt, igazából nem is ez a lényeg, de nem mehetek el mellette megemlítés nélkül; szóval közben ne legyünk túl gyengédek, tapintatosak, hanem határozottan, erőt sugározva csináljuk, amit csinálnunk kell.
És hogy miért? Mert a nők azonnal ellenünk fordítják a gyenge pontjainkat. Viszont ha nem adjuk a kezükbe az ütőkártyákat a gyengeségeinkről, az érzelmességeinkről, hosszú-hosszú évtizedekig, vagy akár egy életen át tartó kapcsolat lesz a jutalmunk.
Tapasztalat, drága hölgyeim, tapasztalat! Szeretnék reménykedni a lehetetlenben, hogy ti nem vagytok képesek visszaélni a férfiak "elgyengülésével", csak sajnos ez nekem - és talán sokadmagunknak - már nemigazán megy.
XDD
Hány ilyen nyavalygós,általánosítós kérdés lesz még?
Sajnálom, hogy így gondolod. Báááár a hasonló típusú fickók vonzanak (sajnos). Persze csak ha tényleg nem egy érzéketlen kripli. Ugyanis elolvadok, ha felfedezem az őszinte kedvességet, az érző szívet ami ott lapul mélyen elrejtve...És nagyon jó érzés, ha megnyílik nekem egy "Vasember" ... :)
A megfelelő személyt kell megtalálni, ami nagyon nehéz, ezért lesz "burokban" sok ember :(
az ember érző állat?
amúgy nagy része hülyeség,minek játszani magad másnak? és még örülsz hogy elfogad?:D hát az ebola reggelizzen a vérükből....kit érdekel ki mit gondol? pokolra jut mind.
nekem nincs gyenge pontom ezek szerint.
Kóbor kutyusos videón én sem érzékenyülök el, szóval nem bánom, ha a barátom se, de azért nem kell túlzásokba esni és átmenni Terminátorba.
És remélem azt se gondoltad komolyan, ha állandóan elvicceled a dolgot, ha a barátnőd valami problémával fordul hozzád, abból hosszútávú, akár örökké tartó kapcsolat lesz... :DD Ne legyél már hülye.
Nem volt nyálas, költői volt ;) Látod miért hazudnék én látatlanba? De azért azt leszögezem, hogy pl. egy cuki kiskutyától ne ömlengjen az a bizonyos férfi :D
Ne add fel! Próbáld megtalálni az arany középutat (tudom, nem könnyű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!