Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek, ha egy átlagosnál...

Szerintetek, ha egy átlagosnál gyengébb adottságokkal rendelkező srác odamegy az utcán, plázában, BKV-n nagyon jó csajokhoz és (folytatás lent)?

Figyelt kérdés
...azt mondja nekik "Szia nagyon szimpatikus vagy nem akarsz esetleg a barátnőm lenni? vagy Nincs kedved beülni velem egy moziba vagy enni, inni valamit?" mennyi esélye van, hogy egy gyönyörű szép, okos, intelligens, fiatal (15-25) csaj igen mondjon neki?

2014. jan. 13. 17:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
2014. jan. 13. 17:17
 2/13 A kérdező kommentje:
nem hiszem, igaz eddig egy bukta volt, de csak egy, azóta nem mertem újra próbálkozni, de hátha menne most
2014. jan. 13. 17:18
 3/13 A kérdező kommentje:
miért 0%??
2014. jan. 13. 17:22
 4/13 anonim válasza:

Most komyan ennyire fejre ejtettek titeket fiatalság?

32 éves családapa vagyok a mai 17-18 évesek számára már "őskövület" de azért 10 ével korábban az én időmben tudtunk csajozni nem kellet az interneten tanácsokat kéregetni vadidegenektől.

De hogy ne legyen off válaszolok a kérdésedre is. Annak az esélye hogy amit leírtál az valóra válik szinte semmi. A mai csajok mind ribik őket csak a pénzed érdekli,nem az hogy veled egyen egy asztalnál egy étteremben.

Kezdésnek mondjuk az ilyet úgy kéne csinálnod hogy odamész azok a bizonyos "jó csajhoz" és megkérdezed tőle mennyi az idő. Na ha napi szinten találkozol vele pl bkv megállóba akkor máskor mást játszol el pl megdicséred a haját stb. Megpróbálsz jó viszonyt kialakítani, majd ha már beszélő viszonyba vagytok szépen utalgatsz rá hogy pénteken buli lesz itt vagy ott nincs-e kedve eljönni a többit hagy ne részletezem, azt hiszem ha az első randira eljön a többi már csak rajtad áll igyekezz ember igyekezz!!!

2014. jan. 13. 17:25
 5/13 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=URd8k0s2c4Y

Current Value - STAY ON THIS PLANET

6/13 WheneverYouWant ***** válasza:
ennek tényleg 0 esélye van...vagy tegyük fel hogy kajálni hívod el.. és nagyon éhes és gyorsan meghívatja magát valamire... akkor 0,01 vagy be van szívva és hülyeségből el megy veled akkor már 0,02 szal így összerakható pár százalék... épp elméjű lány nem megy el így senkivel.
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó, mert egyből felajánlod magad.

Én sokkal jobban csinálom: Nem betanult szövegem van, hanem spontán kitalálok valamit, ami épp igaz és vonatkozik oda.

Pl.:

Szia

Eléggé unatkozom egyedül, látom te is.

nincs kedved beszélgetni?

kicsit később kiderül van-e összhang, stb.

2014. jan. 13. 17:26
 8/13 A kérdező kommentje:
nem találkozom vele napi szinten, vad idegenekhez megyek oda
2014. jan. 13. 17:26
 9/13 A kérdező kommentje:
7es ez nem rossz :) köszi jó szöveg majd kipróbálom ez hátha beválik
2014. jan. 13. 17:27
 10/13 anonim ***** válasza:
0,01%
2014. jan. 13. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!