Szerintetek, ha egy átlagosnál gyengébb adottságokkal rendelkező srác odamegy az utcán, plázában, BKV-n nagyon jó csajokhoz és (folytatás lent)?
Most komyan ennyire fejre ejtettek titeket fiatalság?
32 éves családapa vagyok a mai 17-18 évesek számára már "őskövület" de azért 10 ével korábban az én időmben tudtunk csajozni nem kellet az interneten tanácsokat kéregetni vadidegenektől.
De hogy ne legyen off válaszolok a kérdésedre is. Annak az esélye hogy amit leírtál az valóra válik szinte semmi. A mai csajok mind ribik őket csak a pénzed érdekli,nem az hogy veled egyen egy asztalnál egy étteremben.
Kezdésnek mondjuk az ilyet úgy kéne csinálnod hogy odamész azok a bizonyos "jó csajhoz" és megkérdezed tőle mennyi az idő. Na ha napi szinten találkozol vele pl bkv megállóba akkor máskor mást játszol el pl megdicséred a haját stb. Megpróbálsz jó viszonyt kialakítani, majd ha már beszélő viszonyba vagytok szépen utalgatsz rá hogy pénteken buli lesz itt vagy ott nincs-e kedve eljönni a többit hagy ne részletezem, azt hiszem ha az első randira eljön a többi már csak rajtad áll igyekezz ember igyekezz!!!
http://www.youtube.com/watch?v=URd8k0s2c4Y
Current Value - STAY ON THIS PLANET
Szerintem nem jó, mert egyből felajánlod magad.
Én sokkal jobban csinálom: Nem betanult szövegem van, hanem spontán kitalálok valamit, ami épp igaz és vonatkozik oda.
Pl.:
Szia
Eléggé unatkozom egyedül, látom te is.
nincs kedved beszélgetni?
kicsit később kiderül van-e összhang, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!