Mit tegyek? Ez már elviselhetetlen
1. vagyok, nem gúnyolódásnak szántam, mindenki téved, csak egyszerűen nem tudtam kihagyni:)
Amúgy szerintem se foglalkozz vele, ha már 3 találkozást lemondott, keress valami közelebbit, mert még ha lenne is valami akkor sem találkoznátok túl sűrűn és mindig azon emészthetnéd magad, hogy na vajon most épp mit csinál, mert gondolom, hogy nem otthon ülne rád várva mindig, hogy mikor jössz föl Viberre. Nekem is volt ilyen, tudom miről beszélek, arról nem is beszélve, hogy az addigi életét szerintem egyikőtök sem adná föl, értem itt az összeköltözést, ha mégis sikerülne valami.
ne haragudj, de nem ugyanúgy egyedül vagy?
Akkor szűnik meg az egyedüllét, ha valakit át tudsz ölelni, hozzá tudsz bújni stb.
Nagyváradról sok esélyetek nem lenne. Elhiszem, hogy onnan macerásabb találkozni, egy lemondást akár el is lehet fogadni, de többet semmiképp sem...
Hagyd. És hidd el, sz@r lesz, de inkább ne is beszélj vele, mert csak fájdítod a szíved. Amíg nem találkoztatok, csak egy képzelt képet szeretsz. Nekem is volt ilyen, nagyon szimpatikus volt a lány, rengeteget beszéltünk (és lehetett tudni, hogy hamarosan Bp-re költözik,tehát lehetett volna jövője), ennek ellenére élőben mégsem működött, nem olyan volt, mint neten, máshogy viselkedett.
Neten nem érzed az illatát, meg ezer dolgot, amik mind fontosak egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!