Ilyesmi személyiséggel milyen típusú pasinál érdemes próbálkoznom?
Állítólag kedves vagyok és aranyos, én ezt magamról nem igazán tudom megállapítani, inkább azt mondanám, hogy olyan kis szerencsétlen. Tipikusan az a lány aki képes megbotlani a cipőjében, beverni a fejét bárhová, és ha tüsszentek lefejelem ami előttem van.
Nem igazán járok szórakozni, nagyon kevés kivételtől eltekintve nem szeretem az embereket, de egy jó kis beszélgetést egy ismeretlen idős nénivel/bácsival sosem utasítanék vissza. Szeretem a lábtyűket, a kockás ruhákat, a férfiaknak készült pulcsikat és a cipőmre mindig hatalmas, esetlen masnit kötök. Lobbanékony vagyok, könnyen felhúzom magam de ha ok nélküli kiborulás volt (pl.nem találom a radírom) akkor hamar lenyugszom. Szeretek nevetni, rendszerint vidám vagyok, és úgy általában hangos. Ez persze nem azt jelenti, hogy én lennék a társaság középpontja, épp ellenkezőleg. Emellett küzdök egy kis pánikzavarral, félek az emberektől, a hivataloktól, a legtöbb közlekedési eszköztől a rovarok egy részétől, a sötét lépcsőházaktól és még néhány dologtól..de ezek inkább csak akkor jönnek elő ha egyedül vagyok, és az utóbbi időben rengeteget fejlődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!