Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Akik itt ismerkednek, írnátok...

Akik itt ismerkednek, írnátok magatokról valamit miért itt ismerkedtek? Milyen személyt kerestek? Miért érdemes titeket megismerni?

Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 23:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden embert érdemes megismerni, tehát miért ne használjunk ki minden adódó alkalmat? Most a között, hogy itt, vagy társkeresőn, vagy élőben, mi a különbség?
2014. okt. 25. 23:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha normális a személy akivel beszélgetek akkor igen, ha nem normális, ami gyakran előfordul akkor nem.
2014. okt. 25. 23:52
 3/6 anonim ***** válasza:

1. Azért, mert nagyon nehezen ismerkedem idegenekkel, vannak gátlásaim, neten könnyebben megy

2. Intelligens és szép lányokat, 16-24 között

3. Sokan kedvelnek (bár barátaim igazán nincsenek), jó társaságnak tartanak, meg annyira rossz pasi sem vagyok sokak szerint :) f21

2014. okt. 25. 23:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért itt ismerkedek, hogy legyen mit kérdezned.

Miért érdemes megismerni? Azért mert betudom kötni a cipőfűzőm.

2014. okt. 25. 23:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát én nem konkrétan ismerkedni vagyok, csak szimplán olyan embereket keresni, akikkel tudok beszélgetni, akár jól szórakozni itt neten keresztül is (nem plusztizennyolcra gondolok).

Miért érdemes velem beszélgetni? Életvidám, pozitív gondolkodású vagyok, nagyjából okos vagyok (gimnáziumban tanulok, cél az egyetem elvégzése xd),szeretek nevetni és művészkedni, gondolkodni :D

Nálam van egy olyan pont is, hogy miért nem jó velem beszélni : utálom a szerelmi bánatos embereket, halihó, ébresztő, majd lesz más is! Ne nyalogasd a sebeidet, foglalkozz mással, kösd le az agyad valamiféle szórakoztatóval és élj boldogan! :DD az élet túl rövid ahhoz, hogy önmarcangolással és búval töltsük a napjainkat :D ;)

L/17

2014. okt. 26. 00:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért, mert nincsen más lehetőségem ezen, meg a társkereső oldalakon kívül.
2014. okt. 26. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!