Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ilyesmi személyiséggel milyen...

Ilyesmi személyiséggel milyen típusú pasinál érdemes próbálkoznom?

Figyelt kérdés

Állítólag kedves vagyok és aranyos, én ezt magamról nem igazán tudom megállapítani, inkább azt mondanám, hogy olyan kis szerencsétlen. Tipikusan az a lány aki képes megbotlani a cipőjében, beverni a fejét bárhová, és ha tüsszentek lefejelem ami előttem van.

Nem igazán járok szórakozni, nagyon kevés kivételtől eltekintve nem szeretem az embereket, de egy jó kis beszélgetést egy ismeretlen idős nénivel/bácsival sosem utasítanék vissza. Szeretem a lábtyűket, a kockás ruhákat, a férfiaknak készült pulcsikat és a cipőmre mindig hatalmas, esetlen masnit kötök. Lobbanékony vagyok, könnyen felhúzom magam de ha ok nélküli kiborulás volt (pl.nem találom a radírom) akkor hamar lenyugszom. Szeretek nevetni, rendszerint vidám vagyok, és úgy általában hangos. Ez persze nem azt jelenti, hogy én lennék a társaság középpontja, épp ellenkezőleg. Emellett küzdök egy kis pánikzavarral, félek az emberektől, a hivataloktól, a legtöbb közlekedési eszköztől a rovarok egy részétől, a sötét lépcsőházaktól és még néhány dologtól..de ezek inkább csak akkor jönnek elő ha egyedül vagyok, és az utóbbi időben rengeteget fejlődtem.

2014. okt. 26. 17:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

En jol meglennek veled, de mi az isten az a "lábtyű"?

23/F

2014. okt. 26. 17:14
 2/11 anonim ***** válasza:

Neked csak egy okos és komoly, ám de bohém, és mókás, hatalmas szívvel rendelkező pasi való:D

És nem való, a ki vagyi, nagyhangú, cirkuszolós,ivós, hisztis pasi.

2014. okt. 26. 17:14
 3/11 anonim válasza:

Szerintem írj rám :)

25/F

2014. okt. 26. 17:15
 4/11 anonim ***** válasza:
1./:xDDDDDD Olyan ami hasonlít a kesztyűhöz, csak lábon viselik az extrém csajok:D
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen vagy, és 18 18 év alatti, akkor nálam kell próbálkozz :P
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos lány lehetel... :P

18/F

7/11 anonim ***** válasza:
Jah igen szemelyiseg lemaradt, en csak sohajtanek egyet magamban, es mintha mi se tortent volna :D Birkaturelmu pasi kell melled...
 8/11 SullaFelix89 ***** válasza:
Szerintem sok volt neked az anime.
2014. okt. 26. 17:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Óóó nagyon aranyos lehetsz. Imádom az aranyosan béna lányokat! Intelligens, művelt, türelmes, nagy érzelmi intelligenciával rendelkező srácot keress! Hozzád nem a helyi menőcsávó, hanem a lovag típusú srácok illenek!
2014. okt. 26. 17:18
 10/11 anonim ***** válasza:

bár 1 fokkal értelmesebb kérdés az átlagnál, sem a céljaidat nem tudjuk, se nem ismerünk még egy pár soros bemutatkozó után sem.

általában az a nő akinek ismerkedéssel van problémája az vagy túl válogatós vagy túl félénk vagy mindkettő.

az nem kérdés, hogy ha enm vagy bűn ronda, akkor bármelyik férfi megfektet/baránővé csinál, de tartalmasabb kapcsolat már kérdéses.

2014. okt. 26. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!