Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok a számításomról?...

Mit gondoltok a számításomról? Avagy még sincs olyan "sok hal a tengerben"? Azaz milyen esélyekkel indulsz barátnő téren.

Figyelt kérdés

Győr

Teljes népesség: 128902 fő

Ennek nagyjából a fele nőnemű, azaz 64451 fő.

Mivel 18 éves vagyok, a korosztály ami nálam szóbajöhet a 15-21 éves. (Azért 21 a maximum, mert a felett már kb. szóba sem állnának velem, nem másért)

Vonjuk le tehát az ezen kívül esőket, ami nagyjából 80%. Tehát marad kb. 12890 lány.

Ebből levonjuk a túl szép lányokat, akiknek én nem biztosan nem jönnék be, ami kb 20%.

Aztán levonjuk akik viszont nekem nem tetszenének, az szintén kb. 20%.

Valamint akik kapcsolatban vannak, ami megint nagyjából 20%.

Levonunk még 15%-ot, akiket szinte biztosan el fogok kerülni egész itteni életem alatt, valamilyen okból kifolyólag. Győr nem olyan kis város. (Más iskola, messze lakik, alig jár el otthonról, én se járok el sokat stb.)

Így a végeredmény 3223 lány!! Győr 128902-es lakosságához képest ez elég kevés. Ennyi az a lány, aki egyáltalán számítsába kerülhet a barátnő pozicíóra.

Továbbá rontják az esélyeket, hogy nem vagyok túl nyitott, ismerkedős típus, keveset járok el itthonról, nincs sok ismerősöm stb.

Hogy legyen így az embernek barátnője úgy mégis? :D

2014. okt. 26. 16:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Tudod mit? Csak azért is levezetek neked egy elgondolást, aminek van alapja:

A teljes lakosság 5,5%-a esik bele az általam jónak ítélt korcsoportba. (15-19, KSH. 2011. évi adat)

Ezekből levonva azokat, akiket alapból kizárok (nem tetszik, stb.), akkor vegyük 40%-ot,(ha válogatós vagyok) tehát maradt 3,3%.

Levonva a másik nemtől 40%-ot(ha nem vagyok túl nyerő egyéniség) ugyanezen okokból maradt 1,98%. Tehát a lakosság ~2%-a potenciális barátnő, a kereszthalmazokat levonva.

Ennek a további 2%-a nagyjából 2 részre bomlik. Aki otthon ül is rinyál, meg aki keresi az adott 2%-át. Tehát teljesen átlagos 18 éves férfiként a lakosság 1%-a potenciális barátnő. Ebből már semmilyen levonás nincs.

Én Bp-en élek, itt nyilván elég nagy szám. Győrben az általad megadott adatok szerint 1289 olyan lány van, akikért ha egy kicsit is tennél, bármelyiket be tudnád fűzni. Ez alapból nem tűnik soknak, pedig rengeteg... és ez csak a győri lakosság, ehhez adjuk hozzá az agglomerációs körzetből jött embereket is..

Számolgathatnék sokáig, bebizonyíthatnám, hogy csak a rinyálásod miatt nincs még nőd, de ez is bőven több energia, mint amit megérdemel egy ilyen kérdés.

Ha több, mint 1300 lány közül nem tudsz választani, akkor inkább hagyd a fenébe az egészet... :))

2014. okt. 26. 16:48
 22/24 anonim ***** válasza:

"Levonva a másik nemtől 40%-ot(ha nem vagyok túl nyerő egyéniség)"

A nem túl megnyerő személy esetén bőven lehet az -60% is.

2014. okt. 26. 16:54
 23/24 anonim ***** válasza:
Ha a rinyálós %-ba tartozol, akkor biztosan, viszont abban az esetben az egész számolás felesleges. Aki igen is próbálkozik, annak azért nem megy ez 50% fölé.. de ha mégis, akkor vonjuk le azt a kereszthalmaz, aki nekem sem tetszik, és én se tetszek neki, ez -16%, tehát ha az általad megadott 60% valóban igaz, abban az esetben is csak 44% :))
2014. okt. 26. 16:57
 24/24 anonim ***** válasza:

Sőőt, még baromságot is mondtam., ha 60%, akkor -24%, tehát a végeredmény így is 36% lesz... de elég mára a matekból.

Konzekvencia: Hisztivel nem lehet barátnőt szerezni ;)

2014. okt. 26. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!