Valaki tud nekem tanácsot adni? 19/F
ez annyira édii *.* :DD
na de viccet félre téve szerintem mindent leírtál csak azt nem amiből ki lehetne deríteni mit gondol :DD
amúgy arra a kérdésre hogy miért nem szállt be másodjára a kocsidba lehet egyszerű udvarias oka is volt hogy nem várja el tőled hogy hurcolászd :D vagyis nem vagy a sofőrje de lehet nincs igazam nem tudom :D
17/L
"de nem merem elhívni találkozni (nem azért mert félénk vagyok,hanem nem szeretném ha nemet mondana,"
Ne is hívd el. Hagyd meg a csajt a tökösebb legényeknek. Mégis mi a ménkű történik, ha nemet mond? Legfeljebb elhívod még egyszer. Figyelj! Vagy kell valaki, és akkor kiállsz érte, ha cigánygyerekek potyognak is az égből, vagy nem kell, és akkor távolból nyavalyogsz.
Tudod, mit, kisnyúl? Bäszd meg a fűnyíródat!
Bence2323
Az üzenet címzettje: Miquel
Az elküldés időpontja: tegnap 23:00
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Valaki tud nekem tanácsot adni? 19/F
""de nem merem elhívni találkozni (nem azért mert félénk vagyok,hanem nem szeretném ha nemet mondana," Ne is hívd el. Hagyd meg a csajt a tökösebb.."
Az üzenet témája: uhh
Az üzenet szövege: Esszel beszel ott a sorok vegen fäszkepu,de azert kössz a valaszt,visszairnod kar le vagy tiltva puszi gy0kerkem :DDD
Ilyeneknek adjunk tanácsot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!