Hol lehet potenciális barátnőre "vadászni"?
Na akkor kezdjük a szokásos mesével:
16/f vagyok Budapestről. Nagyon, nagyon, nagyon... szeretnék végre egy barátnőt, inkább az érzelmesebb összebújósabb fajtából.
A gondom csak az, hogy házinyúlra ugyebár nem lövünk, a kísérleti laboratóriumba meg pláne nem visszük, de így fogalmam sincs, hogy hova mehetnék, ahol van esélyem próbálkozni.
Előbb a kommentre:
"érdekes hogy a normális fiúk mind Pesten laknak"
#3: Én meg Pesti születésű vagyok,ott nőttem fel de vidéken élek. Szaporodik és terjeszkedik a potenciális " normális férfi típus". Ha ez megnyugtatóbb így.. :D
Kedves kérdező barátom! Már most megmondom,hogy csak rizsa az egész,amit mondok. Mert se én,se senki más nem fogja tudni neked megmondani,hogy ez neked hol fog bejönni. Még úgy se,hogy a 'legnagyobb valószínűség szerint'. Találkoztam én kedves lánnyal az interneten, a vonaton, a suliban, egy zenetáborban.. és mind ilyen volt. Én pedig a te fajtád. De nekem sem jött össze mind. És neked se fog. És mindenki több,mint amit elsőre látsz és hiszel belőlük. Örök igazság: még a legtirpákabb nő is vágyik egy kis romantikára,törődésre...vagy a pénzre. De fizetsz neki,szóval törődsz vele. És végső soron nem CSAK a bankkártyádat szívja le.. legalább.
Ez a házinyúlra nem lövünk meg.. oké..persze..egyetértek. De ezer és egy ellenpélda van erre is.
szóval.. tudod a dolgod.hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!