Mit gondoltok a számításomról? Avagy még sincs olyan "sok hal a tengerben"? Azaz milyen esélyekkel indulsz barátnő téren.
Győr
Teljes népesség: 128902 fő
Ennek nagyjából a fele nőnemű, azaz 64451 fő.
Mivel 18 éves vagyok, a korosztály ami nálam szóbajöhet a 15-21 éves. (Azért 21 a maximum, mert a felett már kb. szóba sem állnának velem, nem másért)
Vonjuk le tehát az ezen kívül esőket, ami nagyjából 80%. Tehát marad kb. 12890 lány.
Ebből levonjuk a túl szép lányokat, akiknek én nem biztosan nem jönnék be, ami kb 20%.
Aztán levonjuk akik viszont nekem nem tetszenének, az szintén kb. 20%.
Valamint akik kapcsolatban vannak, ami megint nagyjából 20%.
Levonunk még 15%-ot, akiket szinte biztosan el fogok kerülni egész itteni életem alatt, valamilyen okból kifolyólag. Győr nem olyan kis város. (Más iskola, messze lakik, alig jár el otthonról, én se járok el sokat stb.)
Így a végeredmény 3223 lány!! Győr 128902-es lakosságához képest ez elég kevés. Ennyi az a lány, aki egyáltalán számítsába kerülhet a barátnő pozicíóra.
Továbbá rontják az esélyeket, hogy nem vagyok túl nyitott, ismerkedős típus, keveset járok el itthonról, nincs sok ismerősöm stb.
Hogy legyen így az embernek barátnője úgy mégis? :D
Quixote: Tévedés, sokkal jobb az eredmény, mint a 3223.
Na meg az ilyen statisztikák alapján gondolkodni alapvetően veszett ügy. Egy jó mondás erre:
"Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok."
Nem tartott tovább 10 percnél ezt levezetni, úgy is unatkozom legalább elvoltam 10 percig.
Igen, lehet hogy nem pontosak a számok, nem vagyok egy matek zseni, azt meg elég nehéz megsaccolni hogy pontosan mennyi is, aki más korú, nem jön be, foglalt stb.
De legalább 1-2 embernek leesett, hogy csak poén az egész :D És nem is teljesen alaptalan az elgondolás
Ezzel én is pont ugyanígy voltam ahogy te.
Egerben úgy 60.000-en laknak,
Ennek csak a fele lány tehát marad 30.000,
Mivel csak 20-25 éves korig szerettem volna barátnőt ami a női átlagéletkor 10%-a ezért maradt 3000 potenciális barátnőjelölt.
Ebből 20% cigány (remélem max.), olyan nem kell, marad 2400.
3/4-edének én nem kellek, marad úgy 600,
kérharmada nekem nem kell, marad kb 200,
a felének van barátja, ebből lesz 100,
A maradék 80%-a nem akar kapcsolatot, marad 20, de ők viszont leszbikusak... :'(((
Hallod az a baj, hogy nem elég, hogy gyík vagy de még matekból is szar, kihagyod a kereszthalmazokat és folytathatnám napestig.
Valségszámításból 1.-es, se nőd se normális munkád semmid se lesz ha nem szeded össze magad.
"98%-nak nem kellek"
Na ez azért kicsit tényleg sok szerintem :D
"Na ez azért kicsit tényleg sok szerintem :D"
Nem, mert ha megnézed, én előbb kiszedtem azokat, akik nekem nem kellenek. :D Szóval teljesen reális, eddig csak a 98%-kal találkoztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!