Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért indulnak ki társkeresőn...

Miért indulnak ki társkeresőn a lányok abból, hogy minden pasi csak dugni akar?

Figyelt kérdés
Azt miért nem tudjátok elképzelni, hogy valaki komolyan is gondolja? Amig ez az alap hozzáállás, addig mitis vártok?
2014. okt. 25. 22:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez valami hülye előítélet lehet szerintem. Ugyan mit tudhat valaki, jelen esetben egy nő egy emberről, egy férfiről, aki idegenként ír neki ismerkedési szándékkal? Jó, persze, ott van az adatlapján néhány adat, de itt most nem erre céloztam.

Ha egy nő ismerkedni szeretne, akkor jól tenné, ha félretenné a buta előítéleteit, és legalább válaszolna a neki küldött levelekre, esélyt adna neki, és elkezdene valakivel ismerkedni. Hogyha ezt hajlandóak lennének megtenni, akkor megismerhetnék az adott férfit, azzal a feltétellel, hogy félreteszik az előítéletüket. Akkor pedig már kiderülne, hogy egy férfi mit akar. De addig meg felesleges találgatni szerintem.

2014. okt. 26. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!