Csak én látom úgy, hogy ez a pasi csak meg akar döngetni és semmi komolyat nem akar?
Egy napja ismerjük egymást, de már olyan szöveggel jön nekem, hogy tudja, hogy nem vagyok fullos csaj, de valami nagyon megfogta bennem és akar, és megőrül értem és soha nem volt még lánnyal úgy mint velem stb... meg a szokásos ilyen szép duma.
Nekem ez elég gyanús. Vagy csak nekem tűnik úgy?
"hogy tudja, hogy nem vagyok fullos csaj, de valami nagyon megfogta bennem "
háááát ez nem éppen szép duma ha engem kérdezel, de ha neked megfelel...
Igen, szexelni akar veled. Az én kérdésem: TE mit akarsz? Akarsz szexelni vele? (ha igen ne kombinálj hanem hajrá, ha meg nem akkor kosár. A fontos kérdés az, hogy TE mit akarsz)
meg fogod tudni
ha vársz egy id-
eig, ha kibír kb.
1 hónapot, akkor
komolyan gondolja
meg am se kell rög-
tön oda dobnod mag-
ad
Hááát nem tudom, értsd jól: A tartásodat nem akkor veszted el ha tudod mit csinálsz és ha éppen neked is szexre van szükséged lefekszel egy pasival.
Hanem akkor ha eltűrsz olyan szöveget, hogy tudja, hogy nem vagy fullos csaj.
Nem azért, de ha lefekszem egy nővel annak azért k. legyek már jópasi nem? Ez a "végülis veled is d*ghatok" szintű hozzáállás eléggé megalázó, hogy férfiként is azt mondjam, hogy "akkor b... magadban!"
De ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!