Lányok! Ti is szoktatok olyat csinálni, hogy leültök egy plázában, az utcán vagy egy parkban egy padra és végig csak az arra járó fiúkat bámuljátok?
Figyelt kérdés
Én fiúként a lányokkal szoktam ugyanezt csinálni, főleg nyáron, mikor lazábban öltözködnek.
Vagy talán ez a bámulás csak amolyan "fiús" dolog?
2014. okt. 24. 17:58
1/4 anonim válasza:
Szoktam néha ilyet csinálni, buszon, trolin stb.. De szinte nincsenek, vagy nagyon kevés a jó pasi. pedig nem vagyok nagyon finnyás.
2/4 anonim válasza:
Én fiúként szoktam ezt csinálni, de nem ülök le, csak sokat közlekedek.
És őszintén nagyon kevés a jó csaj, aki meg kezdeményezést érdemel abból még kevesebb van.
Átlagos csaj van annyi mint égen a csillag.. De alul öltözve se tudnak szexik lenni, nyáron sem.
De egyébként tudok részletesen is válaszolni 2 lány volt, egyik a Volán buszon, a másik a BKV-n Szeptember óta, aki megragadt a fejemben. Pedig csak a Volánossal beszélgettem, a másikkal nem is, de ők "megragadtak".
Pedig azért kb 1000-2000 embert ha nem többet biztos láttam Szeptember óta. Majdnem egész nap mozgásban vagyok.
3/4 anonim válasza:
Barátnőmmel ketten lessük a pasikat. Leülünk egy padra egy parkban ha jó idő aztán nézzük a pasikat akik arra járnak, megbeszéljük, melyik tetszik, melyik nem, ennak a teste jó lenne annak a fejével, vagy hú de hülyén áll ezen a kalap... Szóval a csajok is csinálják, legalábbis mi tuti.
4/4 anonim válasza:
Mi néha bnőmmel szoktuk csinálni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!