Lányok, valaki beszélgetni? Délben lesz csak órám, addig meg kellene valamit csinálni. 20F
Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 10:19
1/15 anonim válasza:
szia. és milyen órád lesz csak délben?
2/15 A kérdező kommentje:
matek
2014. szept. 23. 10:22
3/15 anonim válasza:
Gyerünk csajok, itt a lehetőség hogy egy fasza sráccal beszéljetek. Vigyétek amíg a készlet tart!
4/15 anonim válasza:
Aki leckét akar írni közösen egy 20 évessel itt az alkalom!
5/15 anonim válasza:
Akkor tanulj matekot. Én mindig magyar órán rajzoltam, rajz órán meg magyar házit írtam...matekon meg zombis képregényemet rajzolgattam...szabadidőmben meg...oh várjunk csak...nem is tanultam matekot szabadidőmben...sőt soha nem tanultam semmit...akkor mindegy felejtsd el amit mondtam...
6/15 A kérdező kommentje:
Ez nem gimi, itt nem kell leckét írni :D
2014. szept. 23. 10:26
7/15 anonim válasza:
Én beszélek veled! 3000 Forint / óra (Matek korep ára) azmár csak rajtad múlik hogy telik el.
8/15 A kérdező kommentje:
Elég jó ajánlat és nem is sok a 3000 óránként :D
2014. szept. 23. 10:29
9/15 anonim válasza:
Akkor mi a kérdés?
Az univerzális képlet: ráérek = kocsma
Jelen esetben nincs órád, tehát matekosan levezetve?
nincs órám = ráérek = kocsma
10/15 A kérdező kommentje:
Áhh, nem lehet egész nap inni
2014. szept. 23. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!