Nektek bejönnék?
Figyelt kérdés
174 cm magas vagyok, hátam közepéig érő barna hajam, zöld szemem, arányos az arcom, kerek popsim van (azt mondják hogy "jó a seggem"), hosszú combjaim vannak. Kb. ennyi :)2014. okt. 23. 22:26
21/24 anonim válasza:
most nem azért,de majdhogynem rám is ezek a jellemzők vannak ,csak nekem barna szem,és pár cm-rel alacsonyabb vagyok. De ki tudja, lehet,h te vagy a szép,én pedig melletted csúnyább.
Szerintem ez nem olyan jellemzés,h annyira egyedi lenne,h el lehessen dönteni.
22/24 anonim válasza:
de basszus már ezek bennem is megvannak, csak sajna ,,recés,, a fogam, és semmi se hat az akneimra :/ . nem is vagyok tipikus pasimágnes, annak ellenére, hogy a rendszeres úszással a sportos alak megadatott. a hosszú dús és hullámos haj megvan, gimnazista vagyok relatív értelmes.nem írok ki ilyen hülyeségeket, hogy bejönnék-e nektek? elhiszem, hogy rossz érzés az, ha az aki neked tetszik az nem viszonozza az érzéseid, de legalább megérzed azt, hogy mit éreznek a téged körülrajongó pasik. mondj le arról a személyről aki után sóvárogsz,és adj esélyt azoknak akik belül jobban fénylenek,mint kívül.. :) szép estét!
24/24 anonim válasza:
Nekem az arca miatt tetszik meg egy lány, amiről a te esetedben annyit tudni, hogy arányos. Ez így viszont kevés infó, hogy eldöntsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!