Nektek bejönnék?
Figyelt kérdés
174 cm magas vagyok, hátam közepéig érő barna hajam, zöld szemem, arányos az arcom, kerek popsim van (azt mondják hogy "jó a seggem"), hosszú combjaim vannak. Kb. ennyi :)2014. okt. 23. 22:26
11/24 A kérdező kommentje:
igen lány vagyok. Hát belsőm: alkalmazkodó vagyok, nagyon bújós, nem vagyok irigy, hűséges vagyok, őszinte, hajlamos vagyok elfojtani magamban a dolgokat, szeretek barátkozni, jó a humorom, kedves vagyok, sokat mosolygok, nem vagyok hirtelen haragú. Ennyi jutott most eszembe :)
2014. okt. 23. 22:31
12/24 anonim válasza:
A mellét azért nem írja mert tuti fiú! Ha nem akkor bizonyítsd be és küld képet!
13/24 A kérdező kommentje:
ja bocsi az lemaradt :) 75B és lány vagyok mondom xd :))
2014. okt. 23. 22:32
14/24 anonim válasza:
És rossz tulajdonságaid nincsenek is... persze :)
15/24 anonim válasza:
Jaj megint ezek a számok nekem ez semmit nem mond!
17/24 anonim válasza:
valami gebasz csak lehet ha már az itteniektől vársz megerősítést..lol...XD
18/24 anonim válasza:
Kép nélkül semmit nem mondok. Jól hangzik mint az ellenkezője is. Fogalmam sincs hogyan nézel ki.
19/24 anonim válasza:
11 Ez mind kamu.
Ha igaz lenne, sosem árultad volna el:)
Banánhéj:DD
20/24 anonim válasza:
Nem szoktam vadidegeneknek kinyitni az ajtót szóval nem jönnél be. :/ Bocsi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!