Csajok nektek bejönnek a motoros pasik?
Figyelt kérdés
Van itt esetleg motoros csaj?2014. okt. 9. 20:01
1/8 anonim válasza:
Nem vagyok motoros csaj de szeretem a motoros pasikat :3
2/8 anonim válasza:
Nem mert veszélyesnek tartom a motorozást és nem akarnék attól rettegni, hogy az esetleges párom balesetet szenved.
4/8 anonim válasza:
én motorozok,es szerintem nem mindegy milyen a vas.öreg enduró nem menős. XD
5/8 anonim válasza:
Engem nem vonzanak a motoros pasik.
6/8 anonim válasza:
Nekem nagyon bejottek a motoros pasik egeszen 3 evvel ezelottig amikor motorral 80 beleszalltunk az aszfaltba:-))))
Szerencsere csak toresek,agyrazkodas de semmi maradando,de en megegyszer motorra nem ulok tehat nem,nem jonnek be a motoros pasik:-))))
7/8 anonim válasza:
és ha autóval borultok akkor nem ulsz többet autóba?
8/8 anonim válasza:
Ha a vezeto hibajabol borul az auto,akkor azzal a vezetovel tobbet nem:-))Masreszt az auto azert mas mert nagyobb a tulelesi eselyed (extrem esetek leszamitva:-)))
Szoval a ket dolog baromira nem azonos:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!