Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elhívjam randria?

Elhívjam randria?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány az osztályból. Sokat beszélgettünk a nyáron és egyre inkább megkedveltem. Mindig mosolyog ha meglát és én is ő rá. Múltkor megkért hogy egy táncos bál lesz és hogy lennék -e a partnerja. Sajnos iskolában nem nagyon beszélünk mivel ő az őr barátaival én a sajátaimmal. Hogy kérdezzem meg hogy lenne kedve eljönni egy randira úgy hogy azért le se égjek? 16/F
2014. okt. 22. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:

- kiserd haza suli vagy tancprobak utan

- kerj tole korrepetalast valamibol amibol o koztudottan jo , te meg nem

- ha lebetegszik, vagy te lebetegszel akkor lecke-csere cimen latogatas

- szulinap, nevnap, karacsony - nyilvan ve3szel neki valami, jelezd neki hogy 4szemkozt szeretned atadni

egyebkent meg a proba alatt a kutya nem fogja hallani mit dumcsiztok, nem ciki hogy "parban" vagytok , mert a tanc ilyen, uh kb veheted ugy hogy mar megteremtette neked az alkalmat hogy elhivd,

2014. okt. 22. 17:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Remélem sikerülni fog köszönöm a választ :)
2014. okt. 22. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!