Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elhívjam egy talira?

Elhívjam egy talira?

Figyelt kérdés
nem randi csak beszélgetni.van egy lány aki tök jófej és jó lenne közelebbi kapcsolatba kerülni vele de itt nem szerelmire gondolok de ha olyan összejönne az se lenne rossz.Egy napja irtam rá a lányra táborban taliztunk párszor beszéltünk is élőben,tegnap ráírtam és ma egész nap vele beszéltem. szerintetek nem gáz ha elkérem holnap a számát és el is hivom egy csevegésre/talira este fele? 17/f a lány pedig 15éves
2014. júl. 10. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:

igen, hívd el

de ha tényleg nem akarsz tőle többet, mint barátság, azt azért közöld vele

elég kellemetlen tud lenni, ha az egyik fél csak utólag tudja meg hogy ez nem is randi volt

2014. júl. 10. 21:52
 2/5 A kérdező kommentje:
az jó ha este fele deákra elhívom chillbe?:)
2014. júl. 10. 21:58
 3/5 aranka1234 válasza:
Szerintem is hivd el:) én szurkolok nektek :$$
2014. júl. 10. 22:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Hogy hívjam el?:)
2014. júl. 10. 22:12
 5/5 aranka1234 válasza:
hát megkérdezed tőle h mit csinál hétvégén nem e lenne kedve elmenni veled meginni valamit vagy sétálni ilyesmi :D
2014. júl. 19. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!