Fiúk! Zavar titeket ha egy lánynak rajzolt szemöldöke van?
Figyelt kérdés
Ismeretlen eredetű betegség miatt erősen hullik a hajam, a szempillám, a szemöldököm. (Igazából minden testrészemen, de ez ismerkedésnél nem derül ki.) Szóval, ceruzával szoktam átrajzolni azt a néhány szálat ami megmaradt. Ez visszataszító? Nem szoktam erősen sminkelni, max szempillaspirált használok. Ha nagyon kiakarom magam csìpni akkor több sminket használok. 22/L2014. okt. 20. 22:49
21/26 anonim válasza:
Így nem lehet fémmérgezést kapni. Inkább allergia, autoimmun reakció.
22/26 anonim válasza:
Ha nagyokat sikongat miközben kefélem egyáltalán nem! Én attól vadulok be, addig csak tolom türelmesen és szenvedélyesen...! Aztán kezdem vele újra amíg csak akarja! A szeme is csukva közben kit érdekel a szemöldöke!?
24/26 A kérdező kommentje:
2014. okt. 21. 16:49
25/26 anonim válasza:
A véleményem: mindenképpen vizsgáltasd ki magad.
26/26 anonim válasza:
Nem olvastam el az osszes valaszt, de tudom hogy altalaban nem szeretik. De.. ha jol csinalod meg a ceruzad is jo, foleg ha esetleg nem is ceruzat hasznalsz az meg job, az sem biztos hogy hogy feltunik nekik. Az en szemoldokom is "rajzolt" mert nekem sincs sok es raadasul teljesen szoke, olyan mintha nem is lenne ott semmi. Neha megkerdeznek hogy be van-e szinezve a szemoldokom de ennyi, csak az a lenyeg hogy jol csinald meg meg jol valaszd ki a szint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!