Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak a szemöldöke "rendetlen", akkor vélhetően a bugyijában is ez a helyzet?
Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 06:48
1/13 Sir Sarcasm válasza:
Ez alapján nem lehet biztosra megállapítani, de lehet, hogy ott is igénytelen.
2/13 viktor123456 válasza:
Elég jó az esély rá. :-)
3/13 anonim válasza:
Mi számít rendetlennek? Ha az, hogy nem borotválta le teljesen, és nem tetováltatott a homlokára két félkört, az nem jelenti azt, hogy igénytelen, csak azt, hogy jó az ízlése.
4/13 A kérdező kommentje:
Dús, kesze-kusza, stb...
2013. szept. 2. 07:02
6/13 anonim válasza:
Szerintem ez egyaltalan nem igy van. Nekem eleg dus a szemoldokom, amit probalok rendben tartani csipesszel, de nem ugyanolyan a hatas, mint kozmetikusnal, ahova viszont havonta-kethavonta megyek, mivel gyantat is hasznal, amitol kiuteses leszek. Azonban odalent jol "karban vagyok tartva", kinosan odafigyelek, hogy minden rendben legyen, utalom a szort.
Szoval nem minden esetben igaz.
7/13 anonim válasza:
Ha egyáltalán nem szedi, akkor van rá esély, bár nem biztos.
Ha csak szimplán épp nincs kiszedve, az szerintem nem függ össze, legalábbis nálam a két helyen történő szőrtelenítés teljesen független egymástól.
8/13 anonim válasza:
trendi a természetesség és a szedetlen szemöldök is ha nem olyan kesze-kusza: D de attól még lenn lehet zavarja a szőr
9/13 anonim válasza:
A rendezett szemöldök hogy néz ki? o_0
10/13 anonim válasza:
Nekem dús aszemöldököm, de a puncim epilálom és teljesen szőrtelen mindíg. Nem lehet következtetni a szemöldökből a többi terület szőrösségére. 29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!