Fiúk! Nektek tetszik, ha egy lánynak ízlésesen és nem túl sötéten ki van húzva a szemöldöke?
Figyelt kérdés
Ne olyat képzeljetek el mint a Hódi Pamelának.2014. aug. 14. 15:29
1/11 anonim válasza:
Nemet kell mondanom már csak azért mert fingom nincs ki az a pamela dzsoki:DDD
3/11 anonim válasza:
neharagudj de nekem nagyon nem. inkább vicces.
4/11 A kérdező kommentje:
Csak mert alapból nagyon világos. Pamela az Édes Életbe szerepel. Ő Berki Krisztián menyasszonya.
2014. aug. 14. 15:38
5/11 anonim válasza:
A volt nőm használt ilyet, neki jól állt :)
7/11 anonim válasza:
nekem nem tetszik, van akinek jól áll, de nekem nem tetszik a smink...inkább természetes arc...
21F
8/11 A kérdező kommentje:
Nekem szerintem jobban áll kihúzva. A szemöldök sok mindent elmond a viselőjéről.
2014. aug. 14. 16:05
9/11 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek, nagyon sok mindent elárul a szemöldök az adott emberkéről.
Én is ráhúzok, világosabb, mint a hajam színe, mivel nem eredeti a hajszínem, hanem festett.
Egy rosszul megformált szemöldök az egész arcszerkezetet gallyra vágja.
Erről pasikat ne is kérdezz, halványlila fogalmuk sincs róla, kivéve az igényesebb/piperkőcebb, ahogy tetszik pasikat, akik ugyanúgy 'kordában' tartják a szemöldöküket. :)
10/11 A kérdező kommentje:
#9: örülök hogy így egyetértünk :) volt olyan ismerősöm aki mondta hogy neki nem tetszik a rajzolt.. a rajzolt nekem se én csak ráhúzok párat
2014. aug. 14. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!