Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Zavar titeket ha egy...

Fiúk! Zavar titeket ha egy lánynak rajzolt szemöldöke van?

Figyelt kérdés
Ismeretlen eredetű betegség miatt erősen hullik a hajam, a szempillám, a szemöldököm. (Igazából minden testrészemen, de ez ismerkedésnél nem derül ki.) Szóval, ceruzával szoktam átrajzolni azt a néhány szálat ami megmaradt. Ez visszataszító? Nem szoktam erősen sminkelni, max szempillaspirált használok. Ha nagyon kiakarom magam csìpni akkor több sminket használok. 22/L
2014. okt. 20. 22:49
1 2 3
 11/26 October15 ***** válasza:
9... most ezt miért ?! Most, hogy ezeket láttam.. maradjunk annyiban, hogy össze kell porszívóznom a lelki világomat.
2014. okt. 20. 22:57
 12/26 anonim ***** válasza:
szegénykém :( alapvetően nem tetszik, de ilyen esetben nyilván nem lenne kizáró ok.
2014. okt. 20. 23:01
 13/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Foltos hullás? Mert akkor egy cipőben járunk, csak én férfi vagyok, és a szemöldököm pont nem érinti. Nem kiabálom el, de talán diétával sikerül legyőzni. Egyszer már sikerült, csak nem kellett volna félbehagynom a diétát. :)

2014. okt. 20. 23:16
 14/26 anonim ***** válasza:
Azért csak okosan!!! Az ilyen dolog lehet veszélyes is, (pl tallium mérgezés), tessék kinyomoztatni!!!
2014. okt. 20. 23:17
 15/26 anonim ***** válasza:
61%
ezt nem kéne ennyiben hagyni
2014. okt. 20. 23:19
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha betegség miatt szorul rá, akkor egyáltalán nem. Ha divatból tépkedi ki, és rajzol helyére másikat, az már igen.
2014. okt. 20. 23:22
 17/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Hiába könyörögtem a körzetimnek, leszarja a tartós hőemelkedéssel együtt... Másik orvos nem vállalt, magándokira most nincs pénzem. Parókát még nem kell hordanom, de lassan eljön az ideje. Kilógnak már a füleim a hajam alól, bal oldalon látszik, hogy foltos ha összefogom a hajam. Egyébként van szempillám de hiányos. Holnap teszek fel képet, hogy milyen volt amikor borotválni kezdtem a szemöldököm néhány hónapja. Kicsit megerősödött ami volt, de a kopasz részekre nem nőtt vissza. A mostani helyzetről is teszek majd fel képet. Diétázni nem próbáltam, így is túl sovány vagyok. Igazából azért kérdeztem, mert ugye ameddig nem beszélgetünk nem derül ki, hogy valami baj van. Csak az első benyomás, amitől félek, hogy: "uhh, hülye p.csa, rajzolt szemöldöke van..." Arról nem is beszélve, hogy mit szól az illető ha meglátja a Marilyn Manson kinézetemet. Christmas! Jó, hogy látlak! ;)

2014. okt. 20. 23:38
 18/26 anonim ***** válasza:
Lupus okoz ilyesmit és köszi a linket. :)
2014. okt. 20. 23:55
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Megnéztem a tüneteket lupusra és fémmérgezésre is. Mindkettőnél volt igaz-hamis. Lupus esélyesebb, a kiütések miatt. Bár úgy kezdődött, hogy volt a kézfejemen egy seb, ahhoz hozzáért az órám hátlapja és onnantól nincs megállás. Szinte mindenhol előjön időről időre. Ha vérző seb érintkezik fémmel, nem esélyes a fémmérgezés, ugye? Akkor a 2 piercigemtől meg kellett volna kapnom 3 és fél éve.
2014. okt. 21. 00:35
 20/26 WheneverYouWant ***** válasza:

LÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilyen esetben mikor betegség miatt hullik ki bezzeg zavar titeket.. akinek semmi baja nincs az meg kiszedeti az egészet...

Engem zavar... főleg ha nagyon látványos meg hülye íve van az egésznek... Próbáld megtalálni az arany középutat.. ne is legyen sok a festék és érezd jól magad... hogy neked tetszik e az a lényeg...

2014. okt. 21. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!