Fiúk! Zavar titeket ha egy lánynak rajzolt szemöldöke van?
Szia!
Foltos hullás? Mert akkor egy cipőben járunk, csak én férfi vagyok, és a szemöldököm pont nem érinti. Nem kiabálom el, de talán diétával sikerül legyőzni. Egyszer már sikerült, csak nem kellett volna félbehagynom a diétát. :)
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Hiába könyörögtem a körzetimnek, leszarja a tartós hőemelkedéssel együtt... Másik orvos nem vállalt, magándokira most nincs pénzem. Parókát még nem kell hordanom, de lassan eljön az ideje. Kilógnak már a füleim a hajam alól, bal oldalon látszik, hogy foltos ha összefogom a hajam. Egyébként van szempillám de hiányos. Holnap teszek fel képet, hogy milyen volt amikor borotválni kezdtem a szemöldököm néhány hónapja. Kicsit megerősödött ami volt, de a kopasz részekre nem nőtt vissza. A mostani helyzetről is teszek majd fel képet. Diétázni nem próbáltam, így is túl sovány vagyok. Igazából azért kérdeztem, mert ugye ameddig nem beszélgetünk nem derül ki, hogy valami baj van. Csak az első benyomás, amitől félek, hogy: "uhh, hülye p.csa, rajzolt szemöldöke van..." Arról nem is beszélve, hogy mit szól az illető ha meglátja a Marilyn Manson kinézetemet. Christmas! Jó, hogy látlak! ;)
LÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilyen esetben mikor betegség miatt hullik ki bezzeg zavar titeket.. akinek semmi baja nincs az meg kiszedeti az egészet...
Engem zavar... főleg ha nagyon látványos meg hülye íve van az egésznek... Próbáld megtalálni az arany középutat.. ne is legyen sok a festék és érezd jól magad... hogy neked tetszik e az a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!