Véletlen találkozás volt vagy szerintetek kifigyelhetett?
Figyelt kérdés
Igen,tudom,nincsenek véletlenek,de akkor is olyan különös volt az egész.Estefelé mentem haza a munkahelyemről,és megszólított egy srác (aki amúgy külsőleg nem jön be),megkérdezte,van-e valami buli most valahol,mondtam neki,hogy nem tudom,de aztán beszédbe elegyedtünk,mondtam neki,hogy most jövök munkából,ő is mondott pár szót magáról,aztán kérdezte,megívhatna-e valamire,mondtam hogy nem mert másnap dolgozok.Nem tudtam még a nevét sem.Kb 2 hét múlva szintén tartottam haza estefelé a melóhelyről,és megint (szinte ugyanott,ahol először) összefutottunk,rám köszönt,ismét elkezdtünk beszélgetni,emlékezett rá ,hogy mit dolgozok,elkezdtünk spirituális dolgokról beszélgetni,hogy nincsenek véletlenek,elkezdett engem elemezgetni,sokmindenre ráérzett a jelenlegi lelkiállapotommal kapcsolatban (ami elég kusza,és elég sok gondom van mostanában),meghívott egy italra,én elfogadtam (magam se tudom,miért),leszögezte,hogy ne úgy vegyem hogy mint férfi és nő vagyunk itt.Szóval ált.ban beszélgettünk ezotériáról,a jövő dolgairól..stb.Ital után haza kísért,mondta,jelöljem be facebookon,a teljes nevemet ő nem tudja. Elmondtam ezt a sztorit barátomnak,aki azt mondta,ez a csávó tuti legutóbb kifigyelt,mert érdekes módon ugyanott találkoztunk,kb ugyanabban az időben,és miután engem meglátott,egyből be akart ülni valahova,de azt nem kérdeztem meg,miért járkálgat este az utcán elég céltalanul (?),én amíg ezt nem meséltem el a pasimnak,addig nem gondoltam,hogy ez rossz lenne,jól esett beszélgetni valakivel,de barátom szerint vigyázzak,mert nagyon sok hézag van ebben a sztoriban,és szerinte lehetséges,hogy ő mindent tud rólam és biztos le akar fektetni,nagyon okos a csávó és tudja,hogy vehetne le a lábamról..stb. Tényleg úgy éreztem,hogy a csávó belelát a vesémbe,ugyanazokat a dolgokat hozta fel,amik engem is foglalkoztatnak..Szerintetek? Lehet ebben valami hátsó vagy ártó szándék? 22/N2014. okt. 19. 20:25
11/14 A kérdező kommentje:
egyébként hozzá tenném,külsőleg abszolút nem jön be a pasi,egyáltalán nem az esetem,elég különc figura,nekem a férfias pasik tetszenek,de mint írtam,most egyébként sem ez a lényeg.
2014. okt. 19. 20:55
12/14 anonim válasza:
Nem lennék a pasid helyében...
13/14 anonim válasza:
Nem kell aggódnod, nem egy thriller sztoriba csöppentél, ahol Rád vadászik a sorozatgyilkos. Szerintem, ha közlöd vele, hogy van barátod, egyből el fog tűnni. Amúgy meg hülyíteni sem kéne a srácot, mert azzal hogy elmentél vele italozni, azt közölted vele, hogy van esélye Nálad.
14/14 A kérdező kommentje:
nem olyannak tűnt a csávó mint akit hülyíteni lehet.. sztem teljesen képben volt és mindent leolvasott amit akart...
2014. okt. 19. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!