Mit várjak ez után a kijelentés után?
Figyelt kérdés
Holnap találkozom egy sráccal, aki eljön hozzám (a lakóhelyemre) és több, mint 200 km-t fog utazni. Nekem nagyon tetszik és szimpi, talán ezt sejti is. Beszélgettünk a találkozásról és azt mondta viccesen: "nyugi, nem azért megyek, hogy elvegyelek feleségül, csak meg szeretnélek ismerni milyen ember is vagy". Ezt mosta baráti találkozónak nevezzem vagy randi? És szerintetek jól alakulhatna a találka vége (mondjuk csókkal)?2014. okt. 18. 14:55
1/5 anonim válasza:
Ne gondolkozz ennyit, csak sodródj az árral ;)
2/5 anonim válasza:
Nekem volt, aki ilyet mondott. A végkifejlet ismeretében - tehát utólag - azt jelentette, hogy nincs komoly szándéka velem, akár első alkalommal szeretkezhetünk is. Mivel én meg akartam állni egy csóknál, soha többé nem keresett (de nem is kár érte...)
3/5 A kérdező kommentje:
Néha szoktunk beszélgetni olyan témáról (szexualitás), és finoman célozgatni, flörtölni, de amikor mondta, hogy találkozni szeretne velem, akkor én mondtam neki, hogy attól, hogy néha ilyen kijelentéseket teszünk egymásnak árnyaltan, még nem jelenti azt, hogy bármi is lesz az első randin, értem itt szexre. Szóval remélem nem csak azt akarja :/
2014. okt. 18. 15:10
4/5 anonim válasza:
Magamból kiindulva igazat mondott. Legalábbis én is így lennék vele, hogy nem azért mennék, hogy egyből levarrjalak, hanem személyesen is megismerni. Ez annak a jele, hogy nem csak a lyukat látja benned, és talán komolyan szeretne valamit. Csak ki ne derüljön, hogy vakítás az egész, és nekiáll nyomulni.
5/5 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek, ezért is mondtam neki, hogy ne számítson testiségre.
2014. okt. 18. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!