Vannak itt ilyen srácok?
Nem nagyon tettem még ki ilyen típusú kérdést, godoltam megpróbálom:)
Tisztában vagyok vele, hogy valószínű, hogy itt nem fogom, de szeretném megtalálni a számomra tökéletes srácot, és hát egy próbát megér:)
Belsőre:
-Legyen kedves, aranyos.
-Legyen humora.
-Én egy komolyabb, elvontabb gondolkozású lány vagyok, és nekem is az ilyen srácok jönnek be leginkább:)
-Legyen romantikus, de ne túlzottan.
-Szeressen tiszta szívből, fogadjon el a hibáimmal együtt.
-Legyen mellettem, fogja a kezem a bajban, hallgasson mindig meg, vigyázzon rám, ergo ne csak a pasim, de a legjobb barátom is legyen:)
Amúgy sem szeretem azt, ha megismerkedek egy sráccal, és már azon a héten járni akar, először ismerjük meg egymást, és alakítsunk ki egy barátságot:)
-Legyenek tervei, elképzelései a jövőt illetően.
-Legyen intelligens.
Külsőre:
-Nem számít a szeme színe, de a kékért odavagyok, emellett imádok elveszni egy srác szemében:)
-A sötétebb, szinte fekete, nem túl rövid hajú srácokért odavagyok.
Nem kell, hogy egy adonisz legyen, nem minden a külső, de legyen szép arca, adjon azért magára.
-Legyen magas, pontosabban nálam magasabb, én 168 cetiméter vagyok:)
-Öltözködjön stílusosan, pontosabban legyen egy egyedi stílusa:)
Hát ennyi volna.
Nem hinném, hogy sok komoly szándékú srác van itt ezen az oldalon, aki tényleg végigolvassa majd ezt, és illik rá a leírás, de remélem akad majd jelentkező:)
20 év alatt bárki írhat, én az ország (eléggé)déli részén lakom, úgyhogy ha olyanok írnának, akivel találkozókat is megtudnánk oldani, annak nagyon örülnék, de bárkivel szívesen beszélgetek:)
Írjatok!
Szóval legyen ilyen meg olyan meg amolyan meg intelligens meg romantikus meg minden de téged fogadjon el a hibáiddal együtt...
Realizmus cicám.
Az nincs benned
Biztos a kérdező is teljesíti ezeket a feltételeket... *kac-kac*
:D
Elég konkrét elképzeléseid vannak egy pasiról.
Amondó vagyok, hogy így nem fogsz találni senkit.
Rájöttem, hogy nem szabad ennyire konkrét kritériumokat felállítani ilyen esetben.
Az, hogy valakit ilyen belső és külső tulajdonságokkal rendelkezzen egyszerre elég kicsi.
Még mindig azt vallom, hogy meg kell ismerni a másikat, hogy kiderüljön ki is ő valójában.
Most írhatnám, hogy belsőre én is ilyen vagyok, de külsőre nem teljesen passzolok és életkoromat tekintve is idősebb vagyok, de ha találkoznánk és beszélgetnénk akkor lehet teljesen más jönne le rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!