Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, ha ismerkedés közben...

Srácok, ha ismerkedés közben a lánynak súlyos, szélsőséges hangulatingadozásai vannak, mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Súlyosabb esetben 5-10 percenként váltakozik a hangulata, de rendkívüli módon szélsőségesek a megnyilvánulásai.

Pl. levelet ír, teljesen nyugodt, véletlenül elír valamit, és dührohamokban tör ki, csapkod, üt-vág mindent, és ilyenkor semmi nem számít. Embereknek is odaszúr, amit nyugodt állapotában nem tenne. Pár percig tombol, majd lenyugszik és mintha mi sem történt volna, folytatja a levélírást. Amikor megkérdezem tőle, hogy ez mi volt, furán néz rám, mintha nem tudná, miről beszélek. Olyan mintha nem emlékezne arra, hogy pár perccel azelőtt üvöltözött, tombolt.

Teljesen tanácstalan vagyok, ilyet én még sose láttam. Őszintén szólva eléggé taszító a viselkedése, amikor rátörnek ezek a rohamok. Engem már küldött el a jó édes anyukámba is olyan jelzőkkel illetve, hogy majdnem elsírtam magam.

Vágott már hozzám hamutálat, könyveket, illatszeres üveget, lett is már néhány kék folt a karomon meg az oldalamon is. Senkinek nem merek szólni, még a szüleinek se.

Két hónapja ismerem, de ez csak az utóbbi napokban jött elő nála. Rákérdezek, és nem emlékszik rá. Egyedül akkor csinálja ezt, amikor kettesben vagyok vele. Ha a családtagokkal együtt tartózkodik egy helyiségben, semmi baj nincs vele. Csakis akkor csinálja, ha kettesben vagyok vele.

Már félek vele találkozni, mert egészen biztosan újra felbőszül valami jelentéktelen apróságon, és megint hisztizni kezd. Ma estére kifogásként azt mondtam, hogy nem tudok vele találkozni, mert apukámnak segítek. A legutolsó eset óta remegni kezdek, ha csak rágondolok.

Amikor észhez tér, még engem kérdez meg, rajtam kéri számon, hogy miért vannak szétdobálva a cuccai, meg hogy mit csináltam velük. Én meg teljesen le vagyok döbbenve a kiadós tombolása után, csak ott állok és nézek hülyén, hogy még én vagyok a hibás. Nem is emlékszik rá, hogy mit csinált alig pár perce.

Mi a fene ez?

(24 éves a lány, én 26 vagyok)

2014. okt. 17. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Menekülj,amíg tudsz!
2014. okt. 17. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
lehet csak megjátssza...
2014. okt. 17. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, én is arra tippelek, hogy bántalmaz, aztán megpróbálja elhitetni veled, hogy te vagy az őrült. Ha beteg lenne, nem csak veled kettesben lenne az.
2014. okt. 17. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, ilyenkor a legkönnyebb dolog lelépni...jellemző.

Válaszolva is, nem egyértelmű? Orvos. Csak jó lenne nem gyógyszereznék zöldséggé pszichiátrián, azt nem pártolom azért.

Rövid ideje ismered, szerintem ennyi idő után nem feltétlenül neked kell a nyakadba venned, inkább szülőknek ,mondjuk. Aztán elindulni valamilyen irányba, házidoki, pszichológus stb. Onnantól ők tudják.

2014. okt. 17. 14:15
 5/5 anonim ***** válasza:
A családot figyelmeztethetnéd, hogy jó lenne orvoshoz vinni, de nem kell, hogy bokszzsák légy, neked is jogod van a biztonsághoz.
2014. okt. 17. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!