Van itt olyan lány, aki csak szex kapcsolatot keres? Anyagi támogatással?
Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 07:46
1/10 anonim válasza:
És olyan, aki anyagi támogatás nélkül? :) de helyes pasit
2/10 anonim válasza:
itt csak ojat talász aki anyagi támogatást keres pasi és szex nélkül :-o :-( :-( :-P :-) :-)
3/10 anonim válasza:
Az ilyen néniket prostituált-nak hívják.
4/10 anonim válasza:
nincs szükségem anyagi támogatásra, és el sem fogadnam, ha alkalmi kapcsolatom van az nem a pénzért, mivel nem vagyok prostitualt, de gondolom sok csaj azon a szinten van hogy elfogadja szóval hamar találsz majd valakit, nem kérek privatot csak azért írtam hogy ne legyen az hogy csak ilyenek vannak,
5/10 anonim válasza:
Ha elviszel moziba, vagy vacsorára, esetleg bulizni majd és fizetsz, akkor ugyan ott vagyunk szinte nem? Érted.
6/10 anonim válasza:
Igen, szóval ebből a szempontból minden nő k**va. :D
7/10 anonim válasza:
A válaszokat látva komolyan aggódni kezdtem a magyar társadalom jövőjét illetően. eddig se volt fényes, de ennyire lelki szegény embereket kb a börtönökbe látni.
8/10 anonim válasza:
Egyetértek a 7-essel... ti milyen társaságba jártok ismerkedni?
Meg ha nem akarod meghívni, akkor nem hívod meg, stimmt?
Nem értem, minek rinyáltok olyanon, amit nem muszáj.
9/10 anonim válasza:
2-esnek ment a lájk. Egyébként tényleg nem kell rinyálni, a nőket meg kell hívni, és kész. Ennyi bele kell, hogy férjen.
10/10 anonim válasza:
en olyan lányt keresek, aki engem támogatna anyagilag, cserébe teljesítek ezt-azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!