Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Srácok válaszát is várom!

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy nagyon tetszik egy srác, csak irtó nehéz megközelíteni, mert mindig csak fiúkkal van, és a lányokhoz nem nagyon mer közeledni, én mégis úgy érzem, bejövök neki, meg csomószor szemezünk is, de a suliban keveset beszéltünk eddig, pedig nagyon szeretnék többet. Szerintetek hogy adjam a tudtára, anélkül, hogy nagyon nyomulnék, de vegye a lapot?
2014. okt. 18. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Írj rá fb.-n. Azzal az okkal, hogy pl. tetszik a profilképed vagy valami.
2014. okt. 18. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Kor? Ha tudnánk milyen korosztályról beszélsz, akkor könnyebb lenne tanácsot is adni :)
2014. okt. 18. 16:52
 3/4 A kérdező kommentje:
19 :DDD
2014. okt. 19. 08:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha van közös órád igyekezz a környékére ülni, esetleg sulis cuccokkal zaklathatod facen, és ott ha már úgyis válaszolgat tágabbra nyithatod témát. Esetleg, ha meglátod, hogy suliban valahol egyedül áll, odamégy hozzá, hogy nem tudod, hogy ezt a papírt hol kell leadni, vagy hogy hol találod ezt meg azt a termet. Vagy pl. előadáson látod, hogy jelen van és aztán odamégy hozzá: hogy szia láttam nagyon szorgosan jegyzeteltél ezen meg azon az órán, sajna az én jegyzetem nem hiszem, hogy túl jól sikerült, kölcsön tudnád adni a tiedet/áttudnád küldeni facebookon?
2014. okt. 19. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!