Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdjem el a beszélgetést?

Hogyan kezdjem el a beszélgetést?

Figyelt kérdés
Van egy lány ( kolléganőm ) nem sokat szoktunk beszélgetni mert szolok hozza mindig el szalad vagy le se szar pl ha egy szobában vagyunk más szol hozzam o meg nem :D ( nem vesztünk össze semmi) küldtem neki virágok (kíváncsiságból) azt hallottam vissza hogy kellemetlen neki ( nem tudja tőlem van haza vitte viszont ) Vannak szerint tetszek neki csak félénk vagy nem akarja hogy megtudjam . (nem tartom magam szupernak szóval nem tudom )De érdemes lenne próbálkozni ?
2014. okt. 17. 23:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbálj először testbeszédből olvasni. Sokat elárul egy tekintet, akár mosoly, de persze az elzárkózásnak is megvannak a maga jelei. Ha nehezen megy, neten találsz róla egy csomó anyagot.

Ha mindenképp dumálni akarsz, először munkával kapcsolatos dologról kérdezd. Figyeld a reakciót, a beszédstílust, és szintén a testbeszédet. Kiderül, hogy utál-e, vagy csak visszahúzódó.

2014. okt. 18. 00:09
 2/3 anonim ***** válasza:
így: hello
2014. okt. 18. 00:55
 3/3 anonim válasza:

Ott a pont. Testbeszéd.

De a virág jó ötlet volt!! Legközelebb azért írhatsz mellé egy levelecskét.

Ha akadnak alkalmak apróbb gesztusokra, pl. ha leejti a tűzőgépet, ne habozz kihasználni őket. Aztán előbb-utóbb csak elkezdtek beszélgetni valamiről. Mivel foglalkozik amúgy? Csak mert mindenkitől lehet tanulni valamit- számítógép-kezelést, kávéfőzést, vagy éppenséggel némi nyelvtudást. És akkor már beszélgetésben is vagytok.

És még valami. Ha nő lennék, hányingert kapnék ha egy férfi tágra nyílt ácsingózó szemekkel bambulna rám. Fiúként sincs ez másképp. :D

2014. okt. 18. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!