Szerintetek facebookon jól lehet ismerkedni? Nem gáz ha mondjuk bejelölök egy srácot mert szimpatikus?
Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 20:51
11/12 anonim válasza:
Talán mert szégyellem a képem, vagy fogalmam sincs, hogy kell feltenni képet, a szakember aki beállította a gépemet, csak ilyent tudott feltenni, és egyébként nem tanácsot adtam, hanem azt írtam "véleményem szerint". Ja és vannak társkereső oldalak és véleményem szerint ezek arra vannak kitalálva, mert aki oda jelentkezik, azok valószinüleg valóban társat keresnek. Egyébként az teljesen jogos, hogy a személyes találkozás dönti el. És, hogy ne maradjak teljesen anonim: üdv.: Schaller Tibor és még most sem tudok képet feltenni, nem a
20-30-as korosztályhoz tartozom, ha segítenél benne! Persze nincs elektr. fényképezőm, és okos, vagy fényképezős mobilom.
12/12 anonim válasza:
Még annyit, ha fent lenne a képem, felismernél az 5 millió felnőtt között? Persze lehet, okosabbakat írnék, hát elgondolkozom rajta.Én sem láttam a fényképedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!