Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, az utcán hogy menjen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az utcán hogy menjen oda hozzátok egy srác ismerkedni? Milyen indokkal, mitől lesz szimpatikus?

Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 20:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%

Szia, nagyon szimpatikusnak találtalak, ezért gondoltam idejövök.

Nem kell a sok nyomorék csajozós duma.

2014. szept. 14. 20:04
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Szia! Büdös a szám? *rálehelsz* egyél előtte hagymát és lélegzetelállítónak fog tartani.
2014. szept. 14. 20:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem kell csajozós duma, de ez a szimpatikusnak találtalak se. Az adott szituációtól is függ, hogy mit mondj.
2014. szept. 14. 20:07
 4/13 anonim ***** válasza:

Valójában a lányoknak fogalmuk sincs róla mi lenne a legjobb belépő.

De ha tetszel nekik , akkor egy "szimpatikus" is bőven elég hidd el.

2014. szept. 14. 20:10
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszene a 'szimpatikus vagy' duma

Valami helyzethez illo, kreativ dolog :)

2014. szept. 14. 20:11
 6/13 anonim ***** válasza:
31%
szimat szimat szimat és közeledsz felé,majd mondod hogy bocsi de idáig éreztem a punciszagod.
2014. szept. 14. 20:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem kell csajozós duma, az annyira gáz, ha tetszik a pasi egy béna duma még azt is el tudja rontani. Mondd azt, hogy muszáj volt odajönni, mert nagyon tetszik.
2014. szept. 14. 20:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha te is szimpatikus vagy és nem nagyon nyálas vagy erőltetett a duma (tehát légy természetes és mosolyogj), akkor kb. mindegy, hogy mit mondasz.:)
2014. szept. 14. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Pont a múlthéten volt magyar órán ilyen feladat hogy a srácok mondtak csajozós dumákat a lányoknak meg értékelni kellett. És a legtöbb szavazat a nyálasra ment:D "Szia.lenne kedved képet csinálni? Mert az osztálytársaim nem hinnék el,hogy egy angyallal találkoztam"
2014. szept. 14. 20:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Ja és lényeges, hogy egyedül lévő csajhoz menj oda, ne olyanhoz, akivel van még egy. Ők mindig egymásra nézéses reakció alapján döntenek. :D

Ha elmosolyodnak mindketten (vagy ahányan vannak), akkor okés vagy, ha pedig megrázzák a fejüket, vagy értetlenkedve felhúzzák a szemöldöküket, vagy hasonló, akkor viszont látás. :D

Egyszer volt, hogy egy nagyon helyes csaj kb elvarázsolt a puszta jelenlétével, és a kisugárzásával, odamentem hozzá, mert úgy éreztem muszáj. Ha nem teszem meg, akkor bánni fogom örökre, és annyit mondtam neki: Szia, bocs a zavarásért, de megláttalak és úgy éreztem muszáj elmondanom nekem hogy valaki elképesztően gyönyörűek a szemeid és a mosolyod. :)

Ez így hirtelen baromságnak tűnhet a legtöbbek részéről, akkor még a magam részéről is az volt, de kikívánkozott. :D

A lány mosolygott és zavarba jött, utána beszélgettünk és megkaptam a telefonszámát (nem kamu volt, mert kipróbáltuk) :D

Szóval lányok: ti mit lépnétek egy ilyenre? : )

2014. szept. 17. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!