Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az utcán hogy menjen oda hozzátok egy srác ismerkedni? Milyen indokkal, mitől lesz szimpatikus?
Szia, nagyon szimpatikusnak találtalak, ezért gondoltam idejövök.
Nem kell a sok nyomorék csajozós duma.
Valójában a lányoknak fogalmuk sincs róla mi lenne a legjobb belépő.
De ha tetszel nekik , akkor egy "szimpatikus" is bőven elég hidd el.
Nekem nem tetszene a 'szimpatikus vagy' duma
Valami helyzethez illo, kreativ dolog :)
Ja és lényeges, hogy egyedül lévő csajhoz menj oda, ne olyanhoz, akivel van még egy. Ők mindig egymásra nézéses reakció alapján döntenek. :D
Ha elmosolyodnak mindketten (vagy ahányan vannak), akkor okés vagy, ha pedig megrázzák a fejüket, vagy értetlenkedve felhúzzák a szemöldöküket, vagy hasonló, akkor viszont látás. :D
Egyszer volt, hogy egy nagyon helyes csaj kb elvarázsolt a puszta jelenlétével, és a kisugárzásával, odamentem hozzá, mert úgy éreztem muszáj. Ha nem teszem meg, akkor bánni fogom örökre, és annyit mondtam neki: Szia, bocs a zavarásért, de megláttalak és úgy éreztem muszáj elmondanom nekem hogy valaki elképesztően gyönyörűek a szemeid és a mosolyod. :)
Ez így hirtelen baromságnak tűnhet a legtöbbek részéről, akkor még a magam részéről is az volt, de kikívánkozott. :D
A lány mosolygott és zavarba jött, utána beszélgettünk és megkaptam a telefonszámát (nem kamu volt, mert kipróbáltuk) :D
Szóval lányok: ti mit lépnétek egy ilyenre? : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!