Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy senki nem...

Miért van az, hogy senki nem tekint rám nőként, csak azért, mert nem szép az arcom?

Figyelt kérdés
Hiába hordok magassarkút(stb.), van tökéletes homokóra alakom, jó jegyeim, elképzeléseim a jövőre vonatkozóan, mindhiába. Most komolyan, az egész arcomat át kéne szabatnom? Ó, és hozzáteszem, nőiesen is viselkedek, és már a hajam is a vállamig ér( régebben jóval rövidebb volt).
2014. okt. 17. 18:17
1 2
 11/18 Költőnő? ***** válasza:
Kicsit zárkózottnak gondollak.
2014. okt. 17. 18:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Magassarkú 16 évesen?? :O Ez fura, nálunk ilyen nem volt…senki sem járt abban.
2014. okt. 17. 18:34
 13/18 anonim ***** válasza:
8%
Amúgy 16 évesen rám pl. kislányként tekintettek, nem nőként, de manapság biztos más a trend. A velem egyidőseknek meg csak egy csaj voltam.
2014. okt. 17. 18:36
 14/18 A kérdező kommentje:
11-es lehet hogy igazad van. De akármit mondok nem értik, úgy értem, nem veszik észre hogy csak viccelek, és én sem. Ahol meg igen, ott meg csak lányok vagyunk.
2014. okt. 17. 18:36
 15/18 A kérdező kommentje:
12-es irtó alacsony vagyok! 158 cm. Néhány éve mazsoretteztem, ott kaptam rá.
2014. okt. 17. 18:38
 16/18 anonim ***** válasza:
nekem nem fontos az arc!
2014. okt. 17. 18:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem küldesz képet, szívesen adtam volna tanácsot (frizura, esetleg smink stb). Kép nélkül is mondom: nekem fontosabb a lány alakja, kisugárzása, mint a szép arc.
2014. okt. 17. 20:17
 18/18 Reiber Péter válasza:

Csomó pasinak bejönnek a kemény -arcú- csajok. Nem vicc, főleg a kicsit tapasztaltabb korosztályból, ahol már ránézve egy lányra kb lehet tudni mire számíthat az ember.

A kamaszkor még a felületességről szól, főleg manapság, a konzumsztenderdek és csinált divatok lelglelkesebb fogyasztója ez a korosztály.

Smink, szelfi mindenhol, minnél előnyösebb kép, pedig ezek a dolgok a való életben igen keveset számítanak-

Én inkább érzem magam jól egy csajjal aki jófej közvetlen és kellemes társaság, mintsem valami dekorcicababa oldalán játsszam a nemistusom mit, wanabe celebet vagy mit.

Persze ez igy nagyon sarkitott, a valóságban azért nem minden szebb arcú lány egy hisztérika, de van abban valami, hogy a külsö kihat a viselkedésre, és mindeki megtalálja a maga számára előnyös párkereső-ismerkedési stratégiát ;)

2014. nov. 4. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!