Mi lehet a baj velem? Többen is mondták, hogy szép vagyok, hasonlók, de konkrétan mégsem kezdeményez senki. Ha valaki mosolyog, szemez velem, akkor sem jön oda. Vagy nem gondolják komolyan? 20/L
És Te például mennyire nyitsz feléjük?Mosolyogsz rájuk,esetleg jelzel valahogyan nekik?
Sok mindentől függhet a dolog,de ezek fontosak lehetnek.
Mondd el hol laksz, ha a közelemben akkor találkozunk, beszélgetünk, utána elmondom a véleményemet rólad.
Esetleg megcsinálunk egy Rorsach-tesztet (ezt így kell írni?!), és minden kiderül :)
Tetszik az ötlet? :D:D
Az elsőre nem látszik senkin,hogy bunkó-e másokkal vagy sem.Ha tényleg szép vagy,akkor sokan attól félnek,hogy nem lennének elegek neked,illetve túl szép vagy úgymond hozzájuk képest.És sajnos sztereotípia a szép lányokkal kapcsolatban,hogy buták és csak "arra" jók,meg hogy ők sem akarnak többet annál.
Az a gond,hogy nem látszik kívülről ki milyen ember,és nagyon sokan elítélik a másikat valamilyen külső tulajdonság alapján elsőre.Én is ebben szenvedek,engem is elítélnek nagyon hamar,pedig egyáltalán nem olyan vagyok mint amilyennek kívülről gondolnak. :)
Akkor valószínűleg nem veled van a baj, ha ez mind igaz, amit leírtál. Főleg, ha vissza is mosolyogsz arra, aki kicsit/nagyon tetszik is neked.
Lehet pont mindig félénk srácokat fogsz ki, nekik kell egy kis plusz löket. Pl odamész, "Szabad ez a hely?" és leülsz mellé. Ez még nem nyomulás, viszont kiváló lehetőséget adtál a fiúnak, hogy beszélgetést kezdeményezzen. Ez olyan magas labda, amit ha előtte szemeztetek, nem lehet nem lecsapni egy fiúnak :)
Ha még mindig nem csinál semmit, akkor sem történt semmi, nézelődsz pár percet, megiszod az italodat, és továbbállsz. Így egyikőtök sem vesztett arcot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!