Ha bulikban senki sem szólít meg, az jelentheti azt, hogy nem vagyok szép?
Keveset jarunk bulizni (kb. 1.5-2 havonta), de mikor elmegyunk a baratnoimmel, sosem jon oda senki, hogy tancolna, vagy beszelgetne velem.
Sokan mondjak, hogy szep vagyok, en sem erzem magam csunyanak, atlagosnak mondanam.
De ha a nagyszabasu bulikban sem talal ram senki, akkor hol fog?
Mert eleg elkeserito, amikor a buli vege fele mindenkinek akadt parja, es en ismet egyedul maradtam...
17/l
nem csak a bulikban nem allnak velem szoba, mashol sem...
pedig nyitott vagyok, kedves, sokat mosolygok. ha olyan a tarsasag, sokat is beszelek.
es nem felszedetni akarom magam, hanem vagyom egy baratra...
nekem is küldj képet pls, Gyöngyösön lakom, csak hogy nehogy a közelben legyél.
először arra gondoltam hogy nem vagy nyitott, acélfal van körülötted, stb stb.
buliban is vannak rendes pasik, de annyira ne reménykedj hogy ott találjon meg életed szerelme :D
Lehet hogy túl jól nézel ki és azt hiszik hogy semmi esélyük.
Mègse vagy olyan mosolygós.
17 éves vagy, naná hogy nem nagyon akarnak veled foglalkozni a pasik, ha nem azt látják, hogy bármikor ágyba tudnak vinni. Természetesen nem azt akarom mondani, hogy legyél olyan, akivel ezt meg lehet tenni.
Legyél türelmes, várj egy kicsit, bőven van időd még a pasikra. Addig meg inkább tanulj. :) De ha nagyon szeretnéd akár beszélgethetünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!