Miért van az, hogy senki nem tekint rám nőként, csak azért, mert nem szép az arcom?
Figyelt kérdés
Hiába hordok magassarkút(stb.), van tökéletes homokóra alakom, jó jegyeim, elképzeléseim a jövőre vonatkozóan, mindhiába. Most komolyan, az egész arcomat át kéne szabatnom? Ó, és hozzáteszem, nőiesen is viselkedek, és már a hajam is a vállamig ér( régebben jóval rövidebb volt).2014. okt. 17. 18:17
1/18 anonim válasza:
Küldesz képet? kíváncsi vagyok rád :)
2/18 anonim válasza:
Arra a képre én is kíváncsi lennék, mert anélkül a kérdés nehezen megválaszolható.
3/18 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem, utálom ha lefényképeznek. Nincsenek magamról képeim.
2014. okt. 17. 18:20
4/18 anonim válasza:
Ide is johet :D erdekel, h h nezel ki :)
6/18 anonim válasza:
Talán azért, mert te sem tekintesz férfiként azokra, akik nőként tudnának rád tekinteni.
7/18 anonim válasza:
én se vagyok túl szép srác, de túl tettem magam rajta :)
8/18 anonim válasza:
Szóval nem lesz kép.... szomorú vagyok.
Egyébként van ronda arcú évfolyamtársnőm, bomba alakkal. Finoman fogalmazva nincs problémája a társkereséssel.
Szóval esetedben más a hiba, lehet, hogy bunkó vagy, esetleg nagyon válogatsz.
10/18 A kérdező kommentje:
16
2014. okt. 17. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!