Tetszik a munkaadóm fia, hogyan közeledhetnék hozzá?
Figyelt kérdés
Diákként dolgozom egy fordítónak és van két fia, az egyikük nagyon tetszik. Már egyszer találkoztunk, ő engedett be a kapun, akkor kedves volt, mosolygott rám, de csak köszöntünk, még be sem mutatkoztunk. Az apja azt mondta, hogy a srác mondta, hogy engem ő majd beenged, szóval gyanítható, hogy talán én is tetszem neki. De ez még agusztus elején volt kb., azóta nem is találkoztunk egyáltalán. Nincs valami ötletetek, hogy hogyan közeledhetnék felé? Én 22 éves vagyok, ő is kb. ennyi.2014. okt. 17. 10:12
1/6 anonim válasza:
Hát nem prögnek ott sem az események. Augusztus óta most jutottál el ideág.
2/6 anonim válasza:
22 évesen már simán rámásznék, srác se gyerek már...szal... nem is értem...
3/6 anonim válasza:
2 hónapja volt. Szerinted emlékszik még rád? Ha érdekelnéd akkor már érdeklődne az apjától
Azért mert beengedett nem egyenlő azzal, hogy tetszel neki.
4/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy talán majd sűrűbben találkozunk és alakulnak a dolgok, de így nem egyszerű...
2014. okt. 17. 10:19
5/6 anonim válasza:
a 21.században már a nők is léphetnek. keresd meg egy közösségi oldalon/vedd fel skyp-on/ha meg van a telefonszáma írj neki sms-t és hívd el vhová/ ha nincs meg a száma és bátor vagy kérd el az apjától
Girlpower!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!