Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan közeledhetnék egy...

Hogyan közeledhetnék egy ilyen fiú felé? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Már régebb óta tetszik egy fiú, én 16 vagyok, ő 19. Facebookon bejelöltem, visszajelölt, bár nem vagyok a netes ismerkedés híve annyira. Már régóta ismerősök vagyunk, de még nem írtam rá sosem, és nem is lenne nagyon rá indokom, úgy meg biztosan hülyének nézne, ha csak úgy írnék neki. Úgy látom, hogy tetszhetek (netán biztosan tetszem) neki, más, kívülálló ember is így gondolta. Gondoltam, hogy odamennék hozzá a suliban, de nincs sokszor egyedül, és megint ott van a nagy probléma: milyen ürüggyel menjek oda? Mit mondhatnék neki?

A helyzetet nehezíti, hogy elég elvont, alter személyiségű, amivel persze semmi bajom nincs, nagyon érdekesnek tűnik, csak valahogy nehéz kezelni ezt számomra, mert egyből úgy érzem, hogy ő más - ami igaz is - és emiatt máshogy kéne vele beszélgetnem, másról, mint más, átlagosabb emberrel.

Aki tud valami tanácsot adni, annak nagyon megköszönném! :)

2014. márc. 28. 22:08
 1/3 piriiiiii ***** válasza:

Szia, van kedved beszélgetni velem?

(ha fel kell hozni témát, rengeteg indító téma közül válazthatsz, amik bár sablonosak, de mégis tökéletesek: zene, könyvek, filmek, sport, továbbtanulás)

Ha tényleg elvont és alter személyiség, nem fog megrökönyödni azon, hogy oda mertél menni hozzá, s ha tetszet neki, még örülni is fog. :) Szóval attól ne tarts, hogy mit gondol majd, ha beállítasz elé.

2014. márc. 28. 22:26
 2/3 piriiiiii ***** válasza:
tetszel*
2014. márc. 28. 22:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, küldtem privátot. :)
2014. ápr. 1. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!