Hogy közeledhetnék az egyik csoporttársam felé?
Figyelt kérdés
Nálam alapszabály, hogy osztálytárs stb. (tehát akivel napi szinten látjátok egymást) az tabu. Ezt 14 éves korom óta vallom és betartom, eddig sikerrel :)
Viszont most az egyetemen velem együtt jár egy csaj. Mérnöki szak, szóval nagyon ritka erre felé a nőnemű lény :) Nem az a tipikus modell alkat, egyszerűen öltözködik, de nekem nagyon tetszik.
Nem ismer még senkit, nem beszélget senkivel, úgy hallottam, hogy 100 km-re lakik innen.
Valahogy jó lenne beszédbe elegyedni vele, megtudni hogy van-e valakije mi érdekli stb., de mégis hogy indítsak? Már gondoltam, hogy egyszer mellé ülök vagy valami, de mindig legelőre megy, ott meg utálok, mert felfelé kell nézni. Valakinek van építő jellegű ötlete?
2013. szept. 12. 20:28
1/1 anonim válasza:
Szerintem egyszer- kétszer belefér, hogy előre ülj, ha tényleg meg akarod ismerni :) Mivel egy szakon vagytok, ugyanazt tanuljátok, már adódik minimum 1 közös téma. Kérdezd meg, hogy mi a véleménye valamelyik tanárról, vagy megvan-e a jegyzete, valamiből, ilyesmik :) L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!