Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek, hogy közeledhetné...

Szerintetek, hogy közeledhetnék hozzá, hogy ne ijesszem el? :/

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki siketen született, de kb. 10-12 éves korában kapott hallókészüléket és mostmár hall és beszél is rendesen..

Már lassan 2 éve úgymond 1 baráti körrel járunk bulizni, meg nyaralni..stb. Már elég régóta elkezdtem figyelni a srácot, és eléggé különc, ha úgyvan akkor jól elvan mindenkivel, de van, hogy elmegy és egyedül van több ideig, ha hangos a zene, akkor minél messzebb megy, ha valaki nagyon részeg akkor ő már elmegy..

De fél éve kb. kezdtünk egyre jobban összebarátkozni (ezt úgy értem, hogy mikor elment, vagy észrevettem, hogy egyedül van, akkor odamentem hozzá és beszélgettünk.) Hétfőn jöttünk haza, voltunk fent a Balatonon ő is ott volt. Én elvállaltam, hogy ebédet főzök minden nap, meg reggel elmegyek boltba, hogyha mondják mi kell akkor hozok azt.. a srác első nap megkérdezte, hogy segíthet e, én meg mondtam neki, hogyha úgy gondolja. úgyhogy ő volt az egyetlen segítségem.. :)

Meg, sokat beszélgettünk..és ami nagyon megmaradt bennem az az, hogy mondta, hogy szeretne már egy normális kapcsolatot, de egy ilyen nyomorékkal ki állna le.. Én meg mondtam neki, hogy nem nyomorék, meg szerencsés az a lány akivel összejön, erre mondta, hogy én aranyos vagyok..

Hétfő óta minden nap beszéltünk, hívtam is többször, hogy menjünk el erre arra vagy csak sétálni, de mindig nemet mondott..:/

Szerintetek mit csináljak, vagy hogy csináljam, hogy lehessen köztünk valami? (egy próbát csak megér..)

Bocsi, hogy hosszú lett..

19/L

2013. júl. 9. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Lehet h elromlott a hallókészüléke, és nem hallotta amikor kérdezted hogy sétálna e veled? Állj elé és jelbeszédet alkalmazz.
2013. júl. 9. 20:48
 2/5 anonim válasza:
de nagy paraszt vagy 1. (de azért jót nevettem rajta) am sajnos nem tudom hogyan tudnál úgy közeledni.
2013. júl. 9. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
XD Első voltam :D
2013. júl. 9. 20:58
 4/5 anonim válasza:
Első... kiégtem xdddd :'D
2013. júl. 9. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbáld non-verbálisan.
2013. júl. 9. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!