Miért nem akarnak ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nyavalyognak, hogy senki nem áll velük szóba, vagy ha igen, nem tetszik nekik az a nő. Sokszor próbáltam kezdeményezni olyanoknál, akik rendesnek tűntek, általában átlagos kinézetűek voltak, semmi extrával. Nem vagyok se ronda, se buta nő. Van rendes állásom, nem bulizom szét az agyam, normális hobbijaim vannak, szeretek főzni, házimunkát is elvégzem stb... De kijelentik vagy szóban, vagy neten, hogy velem nem akarnak ismerkedni. Ezt az ismerőseim, barátaim sem értik miért. Én meg már hülyét kapok, hogy csak az önző, egoista, nagyképű barmok próbálkoznak be nálam, akiket nagy ívben kerülök.2014. okt. 16. 10:45
1/10 anonim válasza:
Azt hiszem te vagy álmaim nője.
3/10 A kérdező kommentje:
28 vagyok
2014. okt. 16. 10:53
5/10 anonim válasza:
Ha egész véletlenül Baranyában laksz és nem gond ha a pasi egy évvel fiatalabb, akkor írj rám.
7/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak simán nem jössz be nekik attól függetlenül, hogy nem vagy csúnya? Engem pl. viszonylag jóképűnek mondanak, mégsem boldogulok.
8/10 A kérdező kommentje:
Hallottam vissza a közös ismerősöktől, hogy bejövök nekik, de nem akarnak ismerkedni velem, mikor megkérdezték miért, nem mondtak semmit.
2014. okt. 16. 11:44
9/10 anonim válasza:
Lehet, hogy túl sok vagy, és kisebbrenűségi érzést keltenél. Próbálj kevesebbet mutatni magadból, ne akarj lenyűgözni, mert az visszaüt.
10/10 A kérdező kommentje:
Túl sok? Egy helló, szia hogy vagy-ban mi a túl sok?
2014. okt. 16. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!