Gáz ha a lány tapiza le a pasit? (többi lent) 2. Első csók :s
Együtt vagyunk az gáz ha en tapizom le (lány vagyok ) hülyének néz vagy inkább jó néven veszi ?
2.kérdés
Ciki ha a pasim fiatalabb nálam 1 évvel és ő már sokkal elöbb csókolozott mint én .... Ha az első csókhoz érünk megmondjam neki hogy ez az első vagy inkább ne égesem be magam? Vagy jobban is fogja magát érezni mert ő nekem az első ? :S
Iiiiiiilyen nincs.
Tapizni akar a acsaj, de még nem smárolt soha????
Figy, ha van eszed, nem közlöd, úgyis rájön hamar.
AZ én fiúm is majdnem egy évvel fiatalabb nálam, és ő már 14 évesen túlvolt az első smaciján. Mivel normálisan indult a kapcsolatunk, beszélgettünk érdekességképp ilyenekről, hogy ki meddig jutott már el. 17 voltam akkor, nem éreztem cikinek, hogy még nem smaciztam. Randin így egyértelmű volt, hogy majd ő teszi meg ezt a lépést. Azóta is együtt vagyunk, bár kellett pár óra, mire belejöttem a csókolózásba, de hónapokig kb. nem is beszélgettünk, úgy össze voltunk cuppanva. :)
Mi lenne ezen ciki? A kérdésedből ítélve Te még 17 se vagy meg, szóval pláne nem gáz.
L23
fogd meg neki nyugodtan jo néven veszi
a csókolózás t nem biztos hogy észre veszi ahány nő annyi féle csók szinte
vagyis ne szolj neki semmit csak tedd a mi jol esik
azt megkérdezheted h volt e már nővel ijesmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!