18-19 éves fiúk, ti milyen nonverbális jeleket küldtök egy lánynak ha tetszik?
Figyelt kérdés
Ti mit szólnátok ha az a lány akivel nagyon jóban vagytok a következő találkozótokon megölelne? előre is köszi a normális válaszokat :D2014. okt. 10. 21:03
2/7 anonim válasza:
Ha lenne komoly kapcsolatom, akit szeretek, akkor sírna érted a szívem, ha tudnám, hogy szeretnél tőlem valamit. Sajnálnálak miatta.
Ha egyedül lennék, vagy a kapcsolatom a vége felé járna valami okból, esetleg nem lenne az igazi, akkor imádnám :)
3/7 anonim válasza:
Én a batman-jelet szoktam fellőni egy felhőre
4/7 anonim válasza:
Az ilyesmit én nagyon tudom értékelni :)
Egyébként én verbális jelet küldök neki... :D
Mondd azt, hogy régimódi vagyok, de nálam ez a dolog úgy működik, hogy esetleg a lány küld egy nonverbális jelet, én meg verbálisan elkezdek közeledni felé ha tetszik mivel én vagyok a pasi :D
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. okt. 12. 08:57
6/7 A kérdező kommentje:
22:24-es igazad van , csak a mai fiúk többsége vagy túl félénk , vagy lusta , hogy ő lépjen előbb :)
2014. okt. 12. 08:57
7/7 anonim válasza:
Ha tetszik egy lány, én a nadrágom közepén, szemből egy dudorral jelzem. Remélem ez kellően nonverbális jel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!