Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak szerintem udvariatlanság ez?

Csak szerintem udvariatlanság ez?

Figyelt kérdés
Egy srác, akivel neten ismerkedtünk, de találkoztunk személyesen is, csak már régen nem láttuk egymást élőben, úgy kért tőlem képeket, hogy: "Küldj már egy rendes képet magadról!". Miután küldtem, nem válaszolt semmit. Találkozni pedig úgy hívott, hogy "Most már azért találkoznék veled!".

2014. okt. 14. 16:36
 1/6 DanteSparda ***** válasza:
nyers a stilúsa de nem udvariatlan
2014. okt. 14. 16:38
 2/6 Sulek Péter ***** válasza:
sztem is nyers a stílusa, de lehet bunkóságnak is venni így neten nem jön át,de sztem egyszer talizz vele élőben aztán kiderül :) úgyis :)
2014. okt. 14. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Kicsit flegma.
2014. okt. 14. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
lúzer szerintem
2014. okt. 14. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Feladod nekünk a kérdést, hogy ítélkezzünk, de nem tudjuk mióta beszéltek kizárólag neten.

Ha már fél éve húzod és halogatod a találkozást, akkor teljesen érthető a türelmetlensége.

Ha nem írsz több infót, csak a felszínes válaszolók fognak máris ugrani és neked adni igazat.

2014. okt. 14. 17:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Tény és való, hogy függ attól is, hogy esetleg húzod-e az agyát. Mert akkor valóban nem "bunkóság", csak már türelmetlen. Ha viszont eleve ez a stílusa, akkor tök flegma srácnak tűnik. Nekem emiatt rögtön antipatikus lenne és abbahagynám az ismerkedést.
2014. okt. 14. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!