Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem nagyon hát. Udvariatlanság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nagyon hát. Udvariatlanság (? ) csak úgy, spontán meglepni a pasit, ha semmilyen évforduló nincs?

Figyelt kérdés
Szóval nincs szülinapja, se névnap, meg semmi, csak szeretnék neki venni egy Mercedes makettet, mert imádja őket. Ez így nem túl, hát hogy is mondjam... Illetlenség?
2010. máj. 13. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:

?????? már miért is lenne az?:)

sztem tök jó és aranyos dolog vedd meg neki, nagyon fog örülni:)

2010. máj. 13. 12:14
 2/6 nielindi ***** válasza:

mivan?!?! ajándékot venni valakinek, még akkor is ha nincs semmi ünnep, egy olyan embernek, akit szeretsz?! fuuu, hogy sülne le a bör az arcodrol, mégis hogy gondoltad ezt?!

meglepni valakit csak azért, mert csütörtök van, naná, h lehet. föleg, h ma van a szülinapom :D szal nyugodtan vegyél neki vmi a szülinapomra :D

2010. máj. 13. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem csak akkor lehet venni vmit a másiknak, ha ünnep van:) lepd me gnyugodtan
2010. máj. 13. 12:16
 4/6 A kérdező kommentje:
jó csak arra gondoltam, hogy ő nem érezné magát szarul, hogy én beállítok hozzá egy ajándékkal, csak úgy?:D Mert barátnőm mesélte, hogy vett a pasijának valamit, és teljesen kiakadt a csávó rá... Mondjuk az valami elég lányos plüssmaci izé volt, dehát akkoris. na mindegy, próba cseresznye:D Második: Boldog szülinapot!! :D
2010. máj. 13. 12:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, biztos örülni fog neki!
2010. máj. 13. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:

hát ezen kva nagyot röhögtem:D:D:D:D

te jó ég, mi a fene illetlenség lenne benne? Egy kapcsolat (ha tudod mi is az) nem egy udvariassági kódex szabályai szerint működik! Azt csináltok amit akartok, ha házat akarsz neki venni, akkor azt veszel! Meglepni akármikor lehet a másikat, nem csak akkor amikor vmilyen napja van!!!

2010. máj. 13. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!