Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek lehet boldog egy...

Szerintetek lehet boldog egy csúnya ember?

Figyelt kérdés
ÉS légyszi hagyjuk, a 'mindenkinek más a szép' szöveget
2014. okt. 13. 17:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Másoktól függetlenül? Ez most komoly? Nekem egészen addig nem volt magammal semmi bajom, amíg el nem kezdtek gúnyolni az arcom miatt! Én szerettem magam. Elégedett voltam a testemmel, míg a képembe nem mondták, hogy egy ilyen torzszülöttet hogy lehet emberek közé engedni. És akkor még csak 12 éves voltam. Ha az emberek elfogadnának olyannak, amilyen vagyok. Ha nem gúnyolnának. Ha nem lennék kiközösítve, akkor elégedett lennék magammal. És boldog életem lenne. Ha tükörbe nézek nem látom csúnyának magam.
2014. okt. 16. 00:21
 12/13 A kérdező kommentje:
utolsónak: teljesen megértelek, velem is így kezdődött; mára már ott tartok, hogy annyira letapostak lelkileg, hogy már nem látom magamban a szépet; pedig régen ez nem így volt
2014. okt. 16. 15:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de megmondom őszintén. Az én személyes tapasztalatom az, hogy csúnya emberként sokkal nehezebb érvényesülni az életben. Vagy lenéznek, vagy levegő vagy másoknak, vagy egyszerűen utálnak. Én 4 nyelven beszélek, a suliban a jobb tanulók közé tartoztam. Mégis sokszor úgy bánnak velem, mintha fogyatékos volnék. És ez sokszor nagyon fel tud dühíteni. Az emberek a külsőből itélnek. De mit várunk egy olyan társadalomtól, ahol már a mesében is a csúnya gonosz boszorkány, és a szépséges jótündér mesékkel nevelik belénk: a szép az jó. A csúnya gonosz, rossz!
2014. okt. 17. 04:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!